Evroliga

Ledej definitivno nije u Partizanovom rosteru za Olimpijakos: Očekivan izostanak tek pristiglog Amerikanca, nema ni Jaramaza u timu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2024 19:05
Ledej definitivno nije u Partizanovom rosteru za Olimpijakos: Očekivan izostanak tek pristiglog Amerikanca, nema ni Jaramaza u timu MN Press
Zek Ledej, košarkaš Partizana, nije u stanju da pomogne crno-belima u važnom meču Evrolige

Ma koliko su najvijači Partizana želeli da večeras na parketu, protiv Olimpijakosa, gledaju Zeka Ledeja to se neće desiti, jer je Željko Obradović odlučio da ga izostavi iz konkurencije za novi meč košarkaške Evrolige.

Logično i očekivano, obzirom na to da sjajni američki košgeter, zbog smrti roditelja, neko vreme nije bio u Beogradu i radio sa ekipom, a onda dugo putovao od rodne zemlje do Srbije, uz probleme s avionskim letovima. 

Jeste odradio jutrošnji trening, ali je procenjeno da nije u stanju da iznese sve obaveze, izdrži ritam i ispuni zadatke u duelu čiji ishod bi i te kako mogao da utiče na epilog nastojanja crno-belih da se domognu plej-ina elitnog takmičenja. 

Posle utakmice u Barseloni, jedan od najboljih i najvažnijih igrača Partizana dobio je slobodno kako bi se vratio u SAD zbog smrti oca. Željko Obradović je na treningu pred Olimpijakos rekao kako je Ledeju rečeno da dođe na trening u utorak ujutru, ali je on u Beograd stigao tek u sredu popodne zbog problema sa konekcijskim letovima za Srbiju.

Osim njega, izostaće i Ognjen Jaramaz iz susreta u kom će Avramović, Panter i društvo probati da dođu do 15. pobede u borbi za titulu kontinentlanog klupskog šampiona. U kojoj ih najbolji teniser sveta svih vremena, Novak Đoković, vidi kao učesnika Fajnal-fora.