ABA liga

AdmiralBet Aba liga na TV Arena sport: Meč lopta za Budućnost

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.04.2024 10:25
AdmiralBet Aba liga na TV Arena sport: Meč lopta za Budućnost MN Press
Jogi Ferel

Prva ekipa koja može da obezbedi plasman u polufinale AdmiralBet Aba lige mogla bi da postane podgorička Budućnost koja u drugom susretu četvrtfinala regionalnog košarkaškog takmičenja gostuje Zadru.

Tim iz glavnog grada Crne Gore vodi 1:0 u seriji, a u slučaju da Zadrani slave pred svojim navijačima, treća utakmica će se odigrati 27. aprila u dvorani "Morača".

"Budućnost ima izuzetan potencijal u defenzivi i ofenzivni. Defenzivno sjajno odigraju, pokazalo se to kroz nekoliko utakmica u ove dvije godine. To nas obvezuje da i naša obrana bude organizirana, da ne primamo lagane poene. U Podgorici je bilo evidentno da smo u prvom poluvremenu dosta dobro stajali na parketu, vjerujem da ćemo uz naše navijače biti napadački opušteniji i raznovrsniji i da ćemo napraviti dobar rezultat. Pozivam navijače i zahvaljujem im na podršci", kaže trener zadrana Danijel Jusup, dok šef stručnog štaba gostiju, Andrej Žakelj ističe:

 

 

"Treba da ponovimo pristup, pogotovo iz drugog poluvremena kada smo se držali dogovora, igrali brže i agresivnije. U drugu utakmicu ulazimo sa istim razmišljanjem. Sigurno će ovo biti sasvim drugačija utakmica. Igraju pred svojoj publikom, sigurno će biti puna dvorana, biće motivisani. Mi se svakako spremamo za sve to. Sa pravim pristupom i taktičkim detaljima koje smo promijenili i dodali u odnosu na prvu utakmice, želimo da privedemo seriju kraju."

Meč u Zadru počinje u 19.00 časova, a prenos ovog susreta obezbeđen je na kanalu TV Arena sport 10.

 

Cup tree provided by Sofascore