Superliga Srbije

Žarko Lazetić, trener TSC-a: Izvukli smo pouke iz poraza protiv Vojvodine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.04.2024 19:03
Žarko Lazetić, trener TSC-a: Izvukli smo pouke iz poraza protiv Vojvodine MN Press
Žarko Lazetić, trener TSC-a

Fudbaleri TSC-a ponovo će za rivala imati Vojvodinu, kao i pre nedelju dana, ali će se ovoga puta meč igrati u Bačkoj Topoli. U poslednjem duelu, slavili su Novosađani, ipak, Žarko Lazetić, šef struke trećeplasiranog tima Superlige veruje da će se TSC vratiti na pobednički kolosek. 

Inače, Lazetiću će meč sa Vojvodinom biti 100. zvanična utakmica na mestu trenera kluba iz Bačke Topole.

"Svaka utakmica je priča za sebe, a na ovoj će sigurno neki drugi igrači biti na terenu. Vojvodini se vraća Crnomarković, dok je naš Petrović dobio kartone. Pretpostavljam da ćemo i mi i protivnik imati sličan plan igre, ali sa novim taktičkim detaljima", rekao je Lazetić.

 

 

Fudbaleri TSC-a dočekaće sutra od 15 časova ekipu Vojvodine u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Ova dva kluba igrala su prošle nedelje u Novom Sadu, a Vojvodina je pobedila 3:2.

"Analizirali smo prošlonedeljnu utakmicu i izvukli smo pouke. Igrači su i sami bili svesni gde su bili propusti, a šta je bilo dobro. U suštini, nemamo mnogo toga da popravljamo, ali napravili smo procenu koji momenti su prevagnuli na stranu Vojvodine pa ćemo probati da budemo još bolji, jer očekujemo da i oni budu bolji".

TSC ima 60 bodova, dok je Vojvodina četvrta sa 50. Deset bodova prednostije sasvim dovoljno za tim iz Bačke Topole da završi sezonu na trećem mestu.

"Rezultati su tu i ne bismo se menjali ni sa jednom ekipom. Na mestu smo na kome želimo da budemo i planiramo da tu ostanemo. Što se bodova tiče, iznad su očekivanja i treba da zadržimo taj nivo. Kada se sagleda odnos pobeda i poraza ekipa ima dobar kontinuitet i trudićemo se da ga ostane takav do poslednje utakmice", zaključio je Lazetić.