Vesti EURO 2024

Da pobedimo Švajcarsku zbog Sautgejta: Kejn želi da upriliči jubilej engleskog selektora

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.07.2024 16:55
Garet Sautgejt daje instrukcije reprezentativcima Engleske Tanjug/AP Photo/Ebrahim Noroozi
Garet Sautgejt daje instrukcije reprezentativcima Engleske

Reprezentacija Engleske od 18 časova u subotu igra meč četvrtfinala Evropskog prvenstva protiv Švajcarske, a taj duel biće jubilaran za selektora "Gordog Albiona" Gareta Sautgejta, koji će u Dizeldorfu zabeležiti 100. nastup na klupi nacionalnog tima.

Tim povodom govorio je kapiten Engleske Heri Kejn, koji je izjavio da on i njegovi saigrači moraju da se potrude da uveličaju jubilej selektora. Posebno, pošto bi to mogao da bude njegov oproštajni meč.

"Dao nam je zaista mnogo, jedan je od najuspešnijih menadžera u istoriji Engleske. Moramo da izađemo na teren i odužimo mu se. Neverovatno je dostignuće tih 100 mečeva. Znam da sve što on želi je pobeda, tako da se nadam da ćemo mu isporučiti najbolji poklon", poručio je Kejn.

 

 

Napadač Bajerna iz Minhena svestan je činjenice da Engleska nije odigrala najbolji turnir u Nemačkoj i da su zbog toga pretrpeli ozbiljne kritike na Ostrvu. 

"Znam da će selektor nekada biti kritikovan i izvući deblji kraj. Ipak, mi smo na terenu, a ne on, od nas zavisi da li ćemo napraviti razliku u vitalnim momentima", dodao je Kejn.

Susret Engleske i Švajcarske možete pratiti na kanalu Arena 1 Premium.