Vesti EURO 2024

Belingem za TV Arena sport: Bilo je teško pobediti Srbiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2024 23:18
Džud Belingem je rešio duel sa Srbijom Tanjug/AP Photo/Thanassis Stavrakis
Džud Belingem je rešio duel sa Srbijom

Džud Belingem je i na EURO potvrdio sjajnu formu iz Real Madrida. Postigao je gol odluke protiv Srbije (1:0), zasluženo je bio igrač utakmice. Priznao je da je pobeda ostvarena teškom mukom.

"Bila je Srbija odlična, bilo je teško pobediti ih. Srbija je veoma dobra, malo sam istraživao, imaju dosta kvalitetne igrače, robusne, jake, dobro smo se pripremili za njih", rekao je Belingem za TV Arena sport.

Potvrdio je da Englezi pucaju na titulu.

"Osećam se dobro, imali smo dobar plan igre, osećali smo dosta samopouzdanja. Moramo da potvrdimo to na terenu. Idemo polako, želimo titulu", zaključio je as Reala.

Na pres konferenciji istakao je nešto specifično:

"U prvom poluvremenu smo pokazali da možemo da postignemo gol protiv bilo koje ekipe, a u drugom da možemo da se odbranimo protiv bilo koga. Malo smo patili, ali kad uspete da se odbranite onda može i jedan gol da reši meč u vađu korist. Generalno smo zadovoljni startnim tirjumfom".

Hari Kejn je bio odlično čuvan, u 77. minutu je dobio jedan dobar centaršut i pogodio je prečku. Posle meča je bio zadovoljan osvajanjem tri boda.

"Generalno smo zaslužili da pobedimo. Bilo je bitno da se osvoje tri boda, ovo je turnirsko takmičenje. Belingem je još jednom potvrdio da je neverovatan igrač. To samopouzdanje sa kojim igra reflektuje se na celu ekipu", istakao je Kejn za "BBC".