Srbija na EURO 2024

Kralj u studiju TV Arena sport: Videli smo da Srbija može i protiv najboljih

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2024 23:46
Ivica Kralj veruje u dobar rezultat protiv Slovenije i Danske MN Press
Ivica Kralj veruje u dobar rezultat protiv Slovenije i Danske

Ivica Kralj, sportski direktor Partizana, i nekadašnji reprezentativac, gost u Studiju TV Arena sport, žali što dosta dobra igra Srbije u nekih sat vremena nije donela i bolji rezultat protiv Engleske na startu UEFA EURO.

"Šteta, koncentracija u prvih 15 minuta koštali su Srbiju poraza. Bili smo dosta dobri, agresivni, pogotovo u drugom poluvremenu, ali nismo uspeli da materijalizujemo. Treba izvući pouke iz meča, videli smo da možemo da igramo protiv najboljih i da to pokažemo već u četvrtak protiv Slovenije", istakao je Kralj.

Od Engleza se možda više očekivalo.

"Postigli su pogodak u prvih 20 minuta gde su dominirali. Ali, Srbija je bila dosta dobra, agresivna, Englezi su igrali onoliko koliko smo im mi dozvoljavali".

Kralja hrabri igra "orlova".

"Igra je ono što hrabri, pa se time slažem sa selektorom Stojkovićem. Smatram da smo favoriti protiv Slovenije, ali oprez mora da postoji. Na ovakvim takmičenjima je važno dati sve od sebe, biti pozitivan. Nekad odigrate dobro a ne dobijete rezultat, nekad vam se sve to vrati. Lakše je napraviti dobru analizu kad ste igrali dobro. Mi moramo da pobedimo Sloveniju, disciplinovanu ekipu koja u svom timu ima možda i najboljeg golmana u Evropi. Tu je i Šeško, ostali nisu možda tako zvučna imena, ali su veoma kompaktni", rezimirao je Kralj.