Srbija na EURO 2024

Poslednja konferencija Srbije pred Englesku na TV Arena sport: Saznajte očekivanja "orlova" uoči početka EURO 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.06.2024 11:05
Dragan Stojković FSS
Dragan Stojković

Fudbaleri i navijači Srbije sa mnogo nestrpljenja očekuju nedelju, 6. jun kada će reprezentacija prvi put nakon 2000 godine odigrati jedan meč na Evropskom prvenstvu.

Pre 24 godina nacionalni tim je nastupao pod imenom SR Jugoslavija, a susret protiv Engleske na stadionu u Gelzenkirhenu biće istorijski prvi nastup pod nazivom Srbija.

 

 

Ono što povezuje tadašnji tim Jugoslavije i ovaj "orlova" je Dragan Stojković koji je pre gotovo dve i po decenije bio predvodnik "plavih" na terenu, a ovoga puta je slektor koji je posle plasmana na Mundijal uspeo da odvede ekipu i na EURO.

Iskusni stručnjak će svoja očekivanja pred duel protiv Engleske izneti na uobičajenoj konferenciji za medije u 17.45 časova, a direktan prenos njegovog obraćanje biće prenošen na kanalu TV Arena 1 Premium, a 15 minuta ranije počinje studijski program posvećen nastupu Srbije na ovom takmičenju.

Takođe, za sve oni koji ne mogu da posmatraju pomenuti prenos, Stojkovićeve impresije će uživo moći da prate i u blogu uživo na sajtu TV Arena sport.