Novak Djoković

Pica, košarka, "Prijatelji", palačinke... : Novak Đoković odgovarao na leksikonska pitanja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.03.2024 09:00
Pica, košarka, "Prijatelji", palačinke... : Novak Đoković odgovarao na leksikonska pitanja Guliver/AP Photo/Louise Delmotte
Novak Đoković, srpski teniser, na jednom od mečeva

Novak Đoković nalazi se već neko vreme u Sjedinjenim Američkim Državama, gde se uveliko privikava na lokalnu klimu i trenira za povratnički nastup na Mastersu u Indijan Velsu (6 - 17. mart), posle tačno pet godina odsustva iz različitih razloga, ali stiže i da se bavi zanimljivim stvarima van terena.

Recimo, da bude specijalan gost "Upfront" samita u Los Anđelesu, gde je trenutno stacioniran, te tom prilikom odgovara na leksikonska pitanja pred velikim brojem zvanica iz sveta ekonomije, biznisa, muzike, investicija... 

Moderatora jednog od programa zanimali su detalji iz privatnog života najboljeg tenisera sveta svih vremena, osvajač rekordnog broja Grend slemova (24) rado je udovoljio njegovoj znatiželji, a pre i posle se susreo sa brojnim poznatim ličnostima sa tla Sjedninjenih Američkih Država, poput pevačice Keti Peri. 

 

 

"Omiljena Tv serija? "Prijatelji". 

Superheroj? "Moja majka."

Omiljena knjiga? "'Koristite svoj mozak da pobedite', od književnice Holi Dži. Grin.

Omiljeni timski sport? "Košarka."

Omiljeni sportski događaj? "Centralni teren Vimbldona."

Koji je tovj omiljeni obrok, kada prekršiš pravila? "Pica i palačinke i... još nekoliko stvari."

Đoković se na kraju zahvalio na pozivu da učestvuje na tako uglednom skupu i razmeni mišljenja na različite teme. 

"Hvala na pozivu. Bilo je zadovoljstvo biti na pozornici sa Džefrijem Katzenbergom i podeliti neka od preduzetničkih iskustava", zaključio je Srbin, koji je istom prilikom govorio i o svojom impozantnoj teniskoj karijeri.