Vesti iz ostalih sportova

U Tašu počinjem novo poglavlje života: Trofejni Nikola Rađen otišao u trenere

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.07.2023 16:08
U Tašu počinjem novo poglavlje života: Trofejni Nikola Rađen otišao u trenere MN Press

Nikola Rađen završio je igračku karijeru, tokom koje je osvojio gomilu medalja sa vaterpolo reprezentacijom Srbije i mnoštvo trofeja sa brojnim klubovima, a sada je odlučio da uplovi u trenerske vode.

Vlasnik dečijeg vaterpolo kampa prihvatio se odgovornog posla u Tašu, gde će u isto vreme voditi najjači tim i raditi sa mlađim kategorijama, a beogradski klub ga je s ponosom predstavio kao novog stratega. 

"Drago mi je što novo poglavlje mog života počinje na Tašu i što ću bogato iskustvo iz igračke karijere moći da prenesem deci. Odluka da budem trener došla je kao logičan sled, posebno nakon što sam dosta vremena proveo u Akademiji. Radiću sa prvim timom i sa mlađim kategorijama i želja mi je da ono što nam nedostaje u srpskom vaterolu, bazu dece, podignemo na viši nivo", rekao je tim povodom Rađen na konferenciji za medije.

Vlasnik 17 odličja sa nacionalnim timovima Srbije i državne zajednice Srbije i Crne Gore dobio je u ruke novopečenog učesnika Superlige, gde njega i ekipu čekaju najbolji domaći klubovi. 

"Uslovi za rad na Tašmajdanu su odlični , čeka nas nezgodna, ali i intersantna sezona, važna i za promociju kluba. Daćemo sve od sebe da se na pravi način suprostavimo velikanima našeg sporta. Prihvatio sam uslove i za dvadesetak dana imaćemo prvi trening. Ono što sam naučio kao igrač i reprezentativac, a radio sam sa najboljim trenerima, pokušaću da prenesem na moje igrače", kazao je nekada vrsni šuter, koji je poslednji put vaterpolo kapicu nosio kao član Crvene zvezde.