NBANoLimits

Pali se alarm u Šarlotu, Kemba nije siguran gde će nastaviti karijeru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.04.2019 00:00
Pali se alarm u Šarlotu, Kemba nije siguran gde će nastaviti karijeru
Pali se alarm u Šarlotu, Kemba nije siguran gde će nastaviti karijeru

“Ne znam. Ima još puno vremena pre nego što uopšte počnem da razmišljam o tim stvarima. Ja i moj agent će se naći. Ja i moja porodica će pričati o tome kada dodje vreme” odgovorio je Kemba Voker upitan da li će potpisati novi ugovor ovog leta i ostati u Šarlotu.

Hornetsi su sinoć poraženi kod kuće od strane Orlanda i tako zvanično ostali bez plejofa, mada se tamo svakako ne bi našli jer je Detroit uspeo da savlada Nikse u Njujorku. Ipak Kemba je odigrao još jednu spektakularnu partiju i zavredeo ovacije navijača napuštajući teren minut pre kraja meča.

Voker je odigrao neverovatnu sezonu, kakvu niko nije ni očekivao. Nije propustio niti jedan meč u sezoni, a beležio je najboljih u karijeri 25.6 poena u proseku.

Celu svoju dosadašnju karijeru proveo je medju Hornetsima, koji su ga kao devetog pika izabrali na draftu 2011. godine. U osam sezona, tri puta je izabran da svoj tim predstavlja na “All Star” utakmici, ali je Šarlot samo dva puta u tom periodu nastupao u doigravanju.

Kemba je u više navrata javno iskazivao svoju ljubav prema gradu i želju da u Šarlotu provede celu karijeru. Medjutim, posle nove neuspešne sezone čini se kao da je ta vera u Stršljenove po malo poljuljana.