NBANoLimits

Veći otpor Pistonsa ali epilog je isti, Baksi vode 2:0

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.04.2019 00:00
Veći otpor Pistonsa ali epilog je isti, Baksi vode 2:0
Veći otpor Pistonsa ali epilog je isti, Baksi vode 2:0

Detroit je ponovo nastupao bez svog najboljeg igrača, Blejka Grifina, koga verovatno neće biti do kraja plejofa. Ovoga puta su pokazali mnogo više nego li u prvom meču, ali je Milvoki ponovo slavio, 120:99.

Kao što smo već pomenuli, Pistonsi su jako dobro ušli u ovaj drugi meč serije. Očigledno mnogo bolje pripremljeni na ono što ih čeka bez prvog igrača tima, te su čak i vodili na poluvremenu u “Fiserv Forum” areni.

Baksi su to ipak izbrisali strašnom serijom u trećoj četvrtini, kada su napravili žurku u reketu Detroita i iz tog prostora postigli veliki broj poena. Kolovodja je ponovo bio Grk naravno.

Čak tri igrača domaćeg tima uspela su da postignu preko 20 poena – Bledso 27, Janis 26 i Midlton 24. Odlični Konaton je dodao 18 poena sa klupe. Pistonse je predvodio mladi Kenard sa 19 poena, još jednom veoma precizan van linje za 3 poena, 4 pogotka iz 6 pokušaja. Redovni starteri Andre Dramond i Redži Džekson upisali su po 18 poena, Dramond je dodao i 16 skokova, Džekson 8 asistencija.

Iako se serija seli u Detroit i Pistonsi će imati ogromnu podršku, čini se da bez Blejka Grifina ne da nećemo videti pobedu tima iz Motor Sitija, već nećemo dobiti niti jedan uzbudljiv meč do samog kraja.

Milvoki – Detroit, 2:0.