NBANoLimits

Odlična partija Simonsa kao odgovor Dadliju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.04.2019 00:00
Odlična partija Simonsa kao odgovor Dadliju
Odlična partija Simonsa kao odgovor Dadliju

Nakon odigranog veoma slabog prvog meča koji su Siksersi izgubili na domaćem parketu i više nego solidne partije u drugoj utakmici koju je Fila rešila u svoju korist, Ben Simons je odigrao sjajno i bio je jedan od najboljih aktera u trećem meču, koji je ekipa iz Pensilvanije lagano rešila u svoju korist rezultatom 131:115.

U odsustvu Džoela Embida, koji muči muku sa povredom, Ben Simons se nametnuo kao vođa ekipe i odgovorio Džeredu Dadliju na prozivke tamo gde je i trebalo da mu odgovori. Dakle, ne na društvenim mrežama, ne na konferenciji za štampu, već na terenu!

Nakon drugog meča, Džered Dadli je izjavio kako je Ben Simons ”odličan igrač u tranziciji, ali kada igra protiv postavljene odbrane, on je samo prosečan.” Ispostaviće se da to i nije bio baš dobar potez, s obzirom na to da je Simons u trećem meču bio gotovo nepogrešiv. Postigao je 31 poen, što mu je najbolji učinak u jednom plej-of meču, iz igre je šutirao 11/13, sa linije penala odličnih 9/11, imao 4 skoka 9 asistencija, 3 blokade i 2 ukradene lopte.

Na konferenciji za štampu, posle sinoćnjeg meča, Ben nije želeo mnogo da komentariše ceo slučaj. Samo je rekao kako nema snage za te stvari.