NBANoLimits

Majk Meloun: "Očekujem pravu reakciju od Mareja u meču broj 4"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.04.2019 00:00
Majk Meloun: "Očekujem pravu reakciju od Mareja u meču broj 4"
Majk Meloun: "Očekujem pravu reakciju od Mareja u meču broj 4"

Trener Denvera, Majk Meloun, rekao je novinarima da svi u timu, na čelu sa njim, očekuju da Džamal Marej konačno pokaže šta sve ume, u sledećoj utakmici protiv San Antonija.

Marej je posle eksplozije u poslednjoj deonici 2. meča ove serije, sledeći ponovo odigrao bledo, kao i veći deo završnice regularnog dela sezone i dosadašnjeg toka plej-ofa.

Očekujem od Džamala da iskoči u prvi plan u sledećem meču. Neka mu fenomenalna partija Derika Vajta na prošlom bude dodatna motivacija, uostalom, Vajt je ubacio 36 poena, od kojih čak 24 u reketu, pretežno dok mu je Marej bio direktan čuvar. Ako ga to ne bude motivisilo i naoštrilo, ne znam šta će, zaista! Za povoljan rezultat u ovoj seriji potreban nam je agresivan Džamal, onaj koji konstantno doprinosi igri, a naš plej je do sada od 12 odigranih četvrtina doprineo samo u jednoj, to je nedopustivo i očekujem da se to u potpunosti promeni u meču broj 4.

– izjavio je Meloun i nastavio:

Taj momak (Derik Vajt) se prošlog jutra verovatno probudio sa najvećim mogućim osmehom na licu i pomislio ‘Čoveče, to je bilo baš lako’, a zašto i ne bi, naša odbrana uopšte nije bila na nivou u prošloj utakmici. Ne želim da igramo prljavo, nikada to nisam savetovao svojim igračima, ali ovo je plej-of, poneki oštriji faul mora da se napravi, pa će protivnik možda sledeći put da razmisli da li će ponovo pored vas ići na prodor. Da ponovim, očekujem reakciju od Džamala na oba kraja terena, ovo će biti njegovo veče!” – zaključio je trener Denvera.

Sledeća, 4. utakmica serije između Nagetsa i Sparsa igra se večeras, od 23:30h. Trenutno je 2:1 u pobedama za tim iz Teksasa.