NBANoLimits

Gordon Hejvord: "Želeli smo da odigramo najbolju utakmicu serije"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2019 00:00
Gordon Hejvord: "Želeli smo da odigramo najbolju utakmicu serije"
Gordon Hejvord: "Želeli smo da odigramo najbolju utakmicu serije"

Zvezda Bostona Gordon Hejvord izjavio je da je njegov tim želeo da odigra najbolju utakmicu serije, koju su Seltiksi dobili i bez izgubljenog meča plasirali se u polufinale konferencije.

Bivši igrač Jute bio je najefikasniji u svom timu u pobedi kojom je Boston završio posao u prvoj rundi, a samo reči hvale imao je i za Pejserse, ali i svoje saigrače:

“Bila je to borbena serija, defanzivno orijentisana, fizička. Čestitke Pejsersima. Sjajni su u odbrani, ništa ne dobijate lako. Ponosan sam na našu borbenost. Svaka utakmica je bila drugačija. Izborili smo se. Timska pobeda…Osećamo se dobro. Svaki put kad “počistite” nekog, osećate se sjajno. Imamo malo vremena za odmor i da se spremimo za sledeću rundu.”

Hejvord se osvrnuo na samu utakmicu, za koju je rekao da su želeli da bude najbolja u seriji:

“Znali smo da će biti teška utakmica. Želeli smo da odigramo najbolji meč u seriji. Ponosan sam što smo pronašli način da pobedimo. Čestitke Pejsersima. Borili su se i stvarno su defanzivno dobri, otežali su nam sve. Imaju dobrog trenera i igrače koji žele da vas nadigraju. Dobro je što možemo malo da se odmorimo i spremimo za sledeću rundu.”

Trener Seltiksa Bred Stivens, takođe, je imao samo reči hvale za tim Indijane:

“Morate da zaslužite sve protiv Pejsersa jer je jako teško protiv njih i igraju jedan za drugog. Kada uđete u plej-of, ako pustite nogu sa gasa, u nevolji ste. Drago mi je da su moji momci igrali dobro u odlučujućim trenucima utakmica…Imamo dobru egzekuciju. Mogli smo da budemo bolji tokom sredine utakmice, ali sam srećan da smo pobedili u ovoj seriji. Oni su izuzetno snažan tim koji igra košarku na pravi način. Cenim ih zbog toga.”

Boston će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz serije Milvoki – Detroit (3:0).