NBANoLimits

Tejšon Prins novi potpredsednik Memfisa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.04.2019 00:00
Tejšon Prins novi potpredsednik Memfisa
Tejšon Prins novi potpredsednik Memfisa

Bivši košarkaš i NBA šampion iz 2004. godine, Tejšon Prins, u toku dana će biti promovisan u potpredsednika Grizlisa zaduženog za košarkaška pitanja.

Novinar blizak organizaciji tima iz Tenesija, Majkl Valas, prenosi kako je ovo u potpunosti logičan potez uprave kluba, s obzirom da je Prins već dve godine član ove organizacije i da je praktično za sve to vreme bio “treniran” za preuzimanje ove pozicije.

Za razliku od brojnih timova koji su takođe smenili svoje trenere po završetku regularnog dela sezone i koji uveliko rade na dovođenju novih, ili su ih već pronašli, Grizlijima je prioritet kompletiranje rukovodstva tima i dovođenje pravih ljudi na izvršne pozicije.

Predsednik kluba, Džejson Veksler i izvršni potpredsednik, Zek Klajman već nekoliko nedelja rade na popunjavanju praznih pozicija u upravi, a očekuje se da će biti još dolazaka. Od Prinsa se očekuje da bude ta neka vrsta spone koja će olakšavati komunikaciju između uprave, trenera i igrača i veruje se da je on prava osoba za to i da ima dovoljno autoriteta.

Tejšon Prins je proveo 14 godina igrajući u najjačoj ligi na svetu. Najveće uspehe doživeo je u Detroitu, sa Pistonsima sa kojima je osvojio i šampionski prsten 2004. godine. Bio je i član olimpijskog tima SAD-a na igrama u Pekingu, koji se okitio zlatnom medaljom.