NBANoLimits

Džamal Marej pod znakom pitanja za treći meč

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.05.2019 00:00
Džamal Marej pod znakom pitanja za treći meč
Džamal Marej pod znakom pitanja za treći meč

Potencijalno veliki problem za Denver mogao bi biti izostanak Džamala Mareja za utakmicu broj tri, protiv Portlanda, koja će se odigrati za nešto manje od 12 sati.

Marej je morao da napusti prethodni meč na nepun minut do kraja, zbog velikih problema sa butnim mišićem. Njega ova povreda muči još od prve runde, protiv Sparsa, kada je zapeo u jednom bloku i udario u Jakoba Poeltla, a trener Meloun je otkrio da njegov plej, takođe već neko vreme, ima problema i sa desnim ramenom.

Kanadski košarkaš ipak veruje da će zaigrati, makar i pod bolovima, pošto ne želi da ostavi saigrače na cedilu.

Ti blokovi bole, kada se sudarite sa protivničkim igračem, taj udarac koji dobijete vam pravi problem do kraja meča. Ali, tako je kako je, nije prijatno, ali stegnete zube i trudite se da ne mislite na to. Trener me je izveo iz igre pred kraj utakmice, jer je video da trpim jake bolove, ja sam želeo da ostanem u igri. Bol je tu i dalje, nije strašno, ali mi predstavlja problem i nadam se da će me naše medicinsko osoblje adekvatnim tretmanima i terapijama dovesti u stanje u kome mogu da nastupam u Portlandu, zaista imam veliku želju da igram.” – izjavio je Marej.

Džamal Marej na dosadašnjih 9 mečeva u doigravanju igra vrlo promenljivo i Nagetsima su potrebne njegove konstantnije partije, ukoliko žele da se plasiraju u finale konferencije.

Prosečno beleži 19 poena i 4.2 asistencije, pri šutu iz igre 44.2%, trojke 34.7%.