NBANoLimits

Irving i Lebron ponovo zajedno?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.05.2019 00:00
Irving i Lebron ponovo zajedno?
Irving i Lebron ponovo zajedno?

Odlaza Kajrija Irvinga iz Bostona sve je izvesniji, a kao moguća destinacija za nastavak karijere ol-star plejmejkera navode se i Los Anđeles Lejkersi.

Budućnost Kajrija Irvinga u Bostonu je praktično nepostojeća. Posle užasavajuće serije protiv Milvokija i ispadanja Seltiksa u 5 utakmica, jasno je da će Irving iskoristiti opciju u ugovoru i postati slobodan agent.

Kao destinacije za nastavak karijere bivšeg igrača Klivlenda navode se Njujork i Bruklin, ali prema Brajanu Vindhorstu, reporteru ESPN-a, kao opcija pojavili su se i Los Anđeles Lejkersi.

Naime, kako prenosi Vindhorst, Irving je već razgovarao sa pojedinim ljudima o mogućnosti igranja za najvećeg rivala Seltiksa i ujedinjenju sa Lebronom Džejmsom.

“Govorio sam mesecima da je to nemoguće. Ali kako vreme prolazi, uz mogućnost da Džejson Kid postane trener Lejkersa, mislim da je mogućnost da Lebron i Kajri ponovo zaigraju zajedno snažna. Snažnija iz dana u dan. Kajri je već razgovarao sa ljudima o igranju za Lejkerse.” 

Dvojac je u dresu Klivlenda osvojio titulu šampiona 2016, a između ostalog su nam priredili i ovu istorijsku utakmicu u kojoj su kombinovano postigli 82 poena: