NBANoLimits

Bez Durenta i u četvrtoj utakmici!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.06.2019 00:00
Bez Durenta i u četvrtoj utakmici!
Bez Durenta i u četvrtoj utakmici!

Golden Stejt se strašno mučio u trećem meču finala. Neki će reći da su imali još dva “All Star” igrača pored Karija, ali bilo je i više nego očigledno da je ponestalo oružja. Nažalost po njih, dvostruki mvp finala, Kevin Durent neće nastupiti ni u sledećoj utakmici:

“Kevin neće igrati sutra. Doktorski tim jednostavno nije još uvek spreman da ga pusti da zaigra. Nastaviće da dobija tretmane, sve više radi na terenu. Nije bilo novih smetnji, jednostavno smo mislili da će danas biti dan kad će trenirati sa ekipom, ali to se neće desiti. Treniraće sutra, ili za dva dana.”

Klej Tompson će se najverovatnije naći na parketu nakon pauze u prošlom susretu zbog povrede zadnje lože, upitan da li je nakon prošle utakmice znao da će nastupiti u četvrtoj odgovorio je: “Da, znao sam to. Mogao sam da osetim. Moje telo se oseća jako dobro i par dodatnih dana za odmor je zaista pomoglo. Sada jedva čekam da izadjem na taj teren sutra.”

“Poenta svega bila je da ne rizikujemo veću povredu koja bi ga udaljila sa terena do kraja serije. To je bila odluka koju smo doneli i to je ono sa čime sam bio spokojan. Nikada ne bih sebi oprostio da sam ga pustio da igra večeras i da se povredio. Tako da živimo sa odlukom koju smo doneli. Doneseš mudru odluku, najmudriju što možeš i onda živiš sa posledicama i ideš napred” izjavio je Stiv Ker nakon trećeg meča.

Još jedan momak mogao bi da se nadje na terenu pre kraja serije iako se očekivalo da je sezona za njega završena, a u pitanju je Kevon Luni. Nakon dodatnih pregleda povredjene rebarne hrskavice, utvrdjeno je da težina nije kao što se sumnjalo u prvi mah. Luni će biti podvrgnut dodatnim pregledima nakon kojih će doktorski tim doneti odluku.