NBANoLimits

Kari otkrio momenat zbog kojeg se najviše kaje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.06.2019 00:00
Kari otkrio momenat zbog kojeg se najviše kaje
Kari otkrio momenat zbog kojeg se najviše kaje

Stef Kari je šampion, MVP, najbolji šuter u istoriji košarke. Svime što je uradio u karijeri pamtićemo ga po završetku kao jednog od najboljih ikada, bez ikakve sumnje. Ali i najveći imaju momente u karijeri zbog kojih žale.

“Jedino zbog čega se kajem je onaj pas iza ledja u sedmoj utakmici, 2016. To je bukvalno jedino zbog čega sam se pokajao u svemu što sam radio. Kada se prisećam svoje igre, kada se misli na pobede i poraze, zar ne? Ok sam” prisetio se Kari, u razgovoru sa Njujork Tajmsom, kobnog pasa koji je završio u autu, nekoliko minuta pre kraja odlučujuće utakmice finala 2016. godine.

Kari je igrao sve lošije kako je meč odmicao, veliki deo njegove igre u tom periodu možete videti na sledećem klipu, dok se kobni pas nalazi na 00:20.

https://www.youtube.com/watch?v=jBFF4PnCaXE

Karijevu košarkašku zaostavštinu mnogi blate igrom u ovoj finalnoj seriji, kao i činjenicom da niti jednom nije osvajao nagradu za MVP finala i pored tri osvojene titule. Naredna sezona daće možda i konačni pečat. Stef će ponovo biti bez Durenta, a u velikom delu, možda i tokom cele sezone bez Kleja Tompsona.

Teret na ledjima dvostrukog MVP lige biće veći nego ikada. Neka pokaže od čega je satkan.