NBANoLimits

Džoš Hart: "Delovalo je kao da su samo Lebron i Kaldvel Poup sigurni"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.06.2019 00:00
Džoš Hart: "Delovalo je kao da su samo Lebron i Kaldvel Poup sigurni"
Džoš Hart: "Delovalo je kao da su samo Lebron i Kaldvel Poup sigurni"

Da stvari ne treba raditi toliko javno na svojoj koži osetili su Lejkersi kada su pokušali da trejduju praktično pola tima za Entonija Dejvisa. Stvorena je loša atmosfera u ekipi, a Džoš Hart je govorio o tome u podkastu Inside the Green Room.

“Bilo je toliko loše zato što je izneto u javnost. To je bio najveći problem. Sve što se dešavalo je procurelo. Očigledno, ja ne znam, ali moglo je biti istina, a moglo je i da ne bude” rekao je Hart.

Da podsetimo, Entoni Dejvis zatražio je da bude trejdovan iz Nju Orleansa, a tražena destinacija superstara Pelikansa bili su Lejkersi. Čelni ljudi franšize iz Los Anđelesa, tada na čelu sa Medžikom Džonsonom, ponudili su praktično pola tima za Dejvisa, a dostupni za trejd nisu bili jedino Lebron Džejms i Kaldvel Poup, čiji su predstavnici isti kao Dejvisovi.

Predstavnici Pelikansa odbili su sve pokušaje Jezeraša, Dejvis je ostao član rostera, a stvari koje su bile manje-više javne, uticale su izuzetno loše na moral ekipe.

“Delovalo je kao da niko nije nedodirljiv, osim Lebrona i Poupa. On su jedini znali da ne idu nigde. Srećom po mene, moje ime nije bilo u priči do poslednjeg dana, kada su skoro svi u rosteru bili u principu “u ponudi”. Bila je to čudna situacija” izjavio je Hart.

Ipak, Kaldvel Poup je uključen u jedan od trejd paketa, ali u poslednjim trzajima Jezeraša da postignu željeni cilj, koji, naravno, nisu uspeli. Za sada, s obzirom da Entoni Dejvis i dalje želi da ode iz Nju Orleansa, a Lejkersi su  među željenim destinacijama za jednu od najvećih zvezda lige. Prvi pik sa drafta 2012. želja je još nekih timova, kao što su Boston, Njujork, Bruklin, ali i drugi tim iz Los Anđelesa – Klipersi.