NBANoLimits

Pelikansi ipak trejduju Dejvisa?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.06.2019 00:00
Pelikansi ipak trejduju Dejvisa?
Pelikansi ipak trejduju Dejvisa?

Na pomolu je kraj jedne ere, a reklo bi se da je samo pitanje vremena kada će Nju Orleans Pelikansi trejdovati Entonija Dejvisa.

Iako je Dejvid Grifin najavljivao da će iz organizacije Pelikansa pokušati da urade sve da bi zadržali Entonija Dejvisa, od toga izgleda neće biti ništa. Naime, potpredsednik košarkaških operacija ove franšize razmotriće trejd ponude za bivšeg prvog pika, prenosi Šems Čaranija, novinar Atletika.

Želja Entonija Dejvisa da bude trejdovan iz sadašnjeg tima je i dalje na snazi, iako su mnogi smatrali da bi to što su Pelikansi ostvarili pravo da biraju prvog pika na draftu mogla da bude dobra podloga za ubeđivanje krilnog centra da ostane u ekipi.

Kao timove koji bi potencijalno poslali najbolje ponude za Dejvisa, Čarnija navodi Lejkerse, Seltikse, Nikse i Bruklin Netse, a u priči su i Los Anđeles Klipersi.

Razgovor Dejvida Grifina i dugogodišnjeg nosioca igre Pelikansa očigledno nije urodio plodom, pa očekujemo reakcije čelnih ljudi franšiza zainteresovanih za usluge jednog od najboljih igrača lige.