NBANoLimits

Predstavljanje slobodnih igrača: 16. Herison Barns

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.06.2019 00:00
Predstavljanje slobodnih igrača: 16. Herison Barns
Predstavljanje slobodnih igrača: 16. Herison Barns

16. Herison Barns

16.4 poena, 4.7 skokova, 1.5 asistencija, 1.3 izgubljene, proseci 42/40/82. Barns je nastupao za Sakramento Kingse.

Dugo su Kingsi tražili jako nisko krilo. U toku sezone trejdovali su za Barnsa, a sada se čini da su dobili i igrača za budućnost. Nećemo pričati o najboljim scenarijima, najboljem uklapanju i onome što mislimo da će se desiti jer je Barns, po navodima pouzdanih novinara, sve dogovorio sa Kraljevima o produžetku saradnje. Zaradiće izmedju 88 i 90 miliona dolara za 4 sezone.

Barns je odigrao odlično u dresu Kingsa, pre svega šutirao odlično spolja. Spot ap pozicije će biti nešto što će morati da materijalizuje i njegov deo kolača u ovom timu Sakramenta, pored sa loptom u rukama dominantnih Foksa i Hilda.

Daje krilima snažno nisko krilo koje iz tog razloga može da igra i kao “četvorka” u “small ball” situacijama. Prosto ga je nemoguće pomeriti na postu, probali su viši i glomazniji, ali Herison je tu kao stena. Barns je imao problema sa mobilnijim igračima, na krilu.

U dresu Dalasa bio je zadužen i da kreira i dok nije izgradio sebe u nekog vrsnog strelca iz driblinga, svakako da je napredovao u tom pogledu dovoljno i to će značiti Kraljevima.

Upitno je jedino koliko će se ovaj ugovor sudarati sa planovima Kingsa za budućnost, Hild je sledećeg leta slobodan igrač, Foks leta posle tog. Barns je bio korektan deo tima, ali čini se da će ga Kraljevi preplatili.