NBANoLimits

Zvanično: Demarkus Kazins je novi igrač Lejkersa!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.07.2019 00:00
Zvanično: Demarkus Kazins je novi igrač Lejkersa!
Zvanično: Demarkus Kazins je novi igrač Lejkersa!

Lejkersi su strašno zauzeti danas, tim će biti do kraja dana bukvalno popunjen, novi igrač Lejkersa je nekada najbolji centar lige – Demarkus Kazins!

Kazins je pretprošleg leta bio pred velikom naplatom, ali ga je od terena na duže vreme odvojila povreda ahilove tetive. Prošlog je potpisao ugovor sa Golden Stejt Voriorsima, odluka zbog koje je dugo bio osporavan.

Vratio se u januaru i pristojno odigrao tokom regularnog dela. Povredio se ponovo u prvoj rundi plejofa protiv Los Andjeles Klipersa. Na teren se vratio u finalu ali vidno van forme. Činjenica da se vratio na teren je za pohvalu nakon ozbiljne povrede kvadricepsa, ali ga je ono što je prikazao u velikom finalu koštalo novca ponovo.

Čini se da postoji velika želja da dokaže svima koliko su pogrešili, a ovo će biti prva sezona Kazinsa u koju će ući potpuno spreman nakon propisnih priprema.

Kako pominje Vojnarovski, za Kazinsa je bio zainteresovan i Majami Hit, ali je veza sa Entonijem Dejvisom presudila da dogovori sve sa Los Andjeles Lejkersima.