NBANoLimits

Zvanično: Ejveri Bredli stiže u Los Anđeles Lejkerse!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.07.2019 00:00
Zvanično: Ejveri Bredli stiže u Los Anđeles Lejkerse!
Zvanično: Ejveri Bredli stiže u Los Anđeles Lejkerse!

Kako prenose američki novinari, preciznije Adrian Vojnarovski, bivši košarkaš Memfisa, Klipersa, Detroita i Bostona, Ejveri Bredli, postaće novi igrač Los Anđeles Lejkersa!

Ejveri Bredli je pre par dana je otpušten od strane Memfis Grizlisa i tako postao slobodan igrač. Bredli, koji ima 28 godina, i koji je prošle sezone nastupao za ekipe Los Anđeles Klipersa i Memfis Grizlisa, prema navodima njegovog agenta, potpisaće dvogodišnji ugovor sa ekipom iz Kalifornije vredan 9.7 miliona zelenih novčanica.

Ovog momka se najrađe sećamo u zeleno-belom dresu Bostona, gde je u sezoni 2016/2017 bio fenomenalan, kada je beležio 16.3 poena u proseku uz 6.1 skokova i 1.2 ukradenu loptu po meču.
Nakon toga je trejdovan u Detroit Pistonse, posle kojih je nastupao u dresu Los Anđeles Klipersa, gde se nije proslavio.

Prošle sezone, Ejveri je iz Klipersa poslat u Memfis gde je na 14 odigranih mečeva podsetio na onog starog Bredlija iz Bostona, beleživši 16 poena, 3.2 skoka i 4 asistencije u proseku.

Ukoliko ovaj momak, rodom iz Takome, bude pružao partije iz dresa Grizlisa prethodne sezone i ukoliko bude potpuno zdrav, mogao bi da bude izuzetno pojačanje za franšizu iz Grada Anđela, koja se prethodnih dana kvalitetno pojačala na svim mogućim pozicijama.

Ono što treba naglasiti je to da je Bredli fenomenalan, svestran defanzivac, a ujedno i izuzetno dobar šuter van linije za tri poena, što govore i procenti od 36.4% u karijeri do sada.

Definitivno nas očekuje fenomenalna naredna sezona, u kojoj su glavni favoriti timovi iz Los Anđelesa.