NBANoLimits

Tim Dankan je novi asistent Grega Popoviča!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2019 00:00
Tim Dankan je novi asistent Grega Popoviča!
Tim Dankan je novi asistent Grega Popoviča!

Sjajne vesti nam stižu iz Teksasa. Legendarni Tim Dankan se vraća u redove San Antonio Sparsa, ovoga puta kao pomoćni trener Grega Popoviča!

Čini se da nije prošlo previše vremena od završetka karijere ovog fenomenalnog košarkaša, a izgleda da se legenda Mamuza uželeo košarke. Od ove sezone, na klupi pored Grega Popoviča, gledaćemo još jedno veoma poznato, omiljeno lice u hali u Teksasu, a i širom NBA lige, Tima Dankana.
Očekuje se da će popularni Timi Di biti od velike pomoći visokim, mladim igračima u San Antoniju, koji će sigurno imati dosta toga da nauče od igrača koji se smatra jednim od najboljih ikada na svojoj poziciji. Takođe, Tim Dankan nije mogao da izabere boljeg mentora od Grega Popoviča, koji važi za jednog od najboljih trenera u istoriji lige, ako ne i najboljeg.

Tim Dankan i Greg Popovič sarađivali su kroz čitavu karijeru Dankana i za to vreme su osvojili 5 trofeja i svaki put su bili učesnici plej-ofa!

Ovo će Dankanu biti prvi posao nakon što je okačio patike o klin, a sa klupe, kao pomoćnik, će davati instrukcije, između ostalih i svojim nekadašnjim saigračima Lamarkusu Oldridžu i Petiju Milsu.

Nećemo pominjati njegove individulne uspehe koje je ostvario. Jedno je sigurno, ukoliko u trenerskoj karijeri bude imao deo rezultatata kao što je imao kao igrač, za njega nema zime.