NBANoLimits

Zvanično: Bogdan i Džru stižu u Milvoki!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.11.2020 00:00
Zvanično: Bogdan i Džru stižu u Milvoki!
Zvanično: Bogdan i Džru stižu u Milvoki!

O, kakav dan za upravu Baksa! Uspeli su da naprave dva velika “trejda” i tako veoma moguće privole i Janisa Adetokumba da potpiše rani produžetak ugovora s timom. U Viskonsin stižu Džru Holidej i naš Bogdan Bogdanović!

Bogdan će potpisati ugovor sa Kingsima i momentalno biti trejdovan u Milvoki, u popularnom “sign and trade” scenariju. Za njegove usluge Milvoki će Sakramentu poslati Dontea DiVinćenca, Ersana Iljasovu i Di Džej Vilsona. Kingsi put Milvokija šalju još Džastina Džejmsa.

Još uvek nije poznato koliko će Bogdan zaradjivati u Baksima, a ni koliko je trajanje ugovora. Za to ćemo očigledno morati da sačekamo par dana. Isto koliko i Baksi, jer ovaj trejd neće moći da bude ozvaničen do 22. novembra kada slobodni igrači mogu da potpišu nove ugovore.

Milvoki je u svoje redove doveo i Džrua Holideja, koga je jurilo bukvalno pola lige. Skupo su platili jednog od najboljih defanzivaca lige, ali imajte na umu, nisu “plaćali” samo njega, već i novi petogodišnji ugovor i ostanak Janisa Adetokumba.

Dakle, u Milvoki stiže Džru Holidej, a u pravcu Nju Orleansa će Erik Bledso, Džordž Hil i čak 3 pika prve runde, uz dva prava promene pikova koje ide u ruke Nju Orleansa, ako kojim slučajem Milvoki bude bolje plasiran na draftu.

Milvoki Baksi idu “all in” u nadi da potpišu Janisa i napadnu titulu sledeće sezone, njihova startna postava izgleda pakleno:

Džru Holidej
Bogdan Bogdanović
Kris Midlton
Janis Adetokumbo
Bruk Lopez