NBANoLimits

Kris Pol u karantinu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2021 00:00
Kris Pol u karantinu
Kris Pol u karantinu

Ne, ne, ne. U periodu možda i najbolje košarke karijere, svakako najvećih plejof uspeha, Kris Pol će morati u karantin zbog kovid protokola i njegov nastup u finalu zapadne konferencije je pod znakom pitanja, prenosi Šams Karanija.

Još uvek nije poznato koliko će Pol morati da se izoluje. Pravila se razlikuju za individue koje su vakcinisane, a zavise i od težine simptoma.

Finiks čeka protivnika u finalu Zapada, a u seriji izmedju Jute i Klipersa trenutno je 2:2. Svakako da su se u taboru Sansa nadali što dužoj seriji protivnika, što sada još više dolazi do značaja.

NBA liga još uvek nije izbacila raspored finala konferencija, ali ako pomenuto polufinale od u sedam utakmica, majstorica će se igrati u nedelju. To bi dalo Polu oko nedelju dana “fore”.

Pol se borio sa teškom povredom ramena u seriji protiv Lejkersa, ali je bol popušta kako je vreme odmicalo, te je protiv Nagetsa odigrao verovatno svoju najbolju plejof seriju u karijeri.

Do sada u doigravanju beleži 15,7 poena, 8,7 asistencija i 4,1 skok uz 51% iz igre, 44% za 3 poena i 91% sa linije penala. Završio je peti u MVP glasanju nakon regularnog dela sezone.

Očekujemo dodatne informacije od Šamsa i ekipe.