NBANoLimits

Lilard se oglasio o spekulacijama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.07.2021 00:00
Lilard se oglasio o spekulacijama
Lilard se oglasio o spekulacijama

Već nekoliko dana NBA svetu bukvalno podrhtava nakon što su isplivale vesti da je Lilard nezadovoljan radom tima i pre svega odnosu prema individuama koje su provele odredjeno vreme u taboru Blejzersa.

Nakon trećeg dana priprema reprezentacije SAD-a, Lilard je konačno odgovorio na tu temu:

“Sve što imam da kažem reći ću direktno Nilu (generalnom menadžeru tima) i popričaću direktno sa mojim timom. Nema zaista ništa više da se priča na tu temu.”

Lilard je javno podržao kandidaturu Džejsona Kida za novog trenera tima, ali su nakon toga u javnost krenule da izlaze stare informacije o životu nekadašnjeg trenera Bruklina, koje su davno zaboravljene. Mnogi sumnjaju da je to delo Nila Ošlija, kako bi ugasio obostranu želju Kida i Lilarda. Legendarni plejmejker je brzo uvideo “koliko je sati” i povukao se iz trke za mesto glavnog trenera tima.

“Puno je stvari rečeno i nekada su reči stavljene u moja usta, a ja ništa nisam odgovorio. Da je bilo nešto što je trebalo da se kaže ili ako mislim nešto ili imam nešto da kaže, reći ću to i stajaću pri svojim rečima.”

“Radim svoj posao, radim na svojoj igri i tu sam kao plejmejker tima. U prošlosti nisam nikome gazio na prste i zahtevao bilo šta, niti rekao bilo kome šta da radi i nije bilo drugačije ni u ovom slučaju. To je sve što mogu da kažem zaista.”