NBANoLimits

Današnja dešavanja širom lige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.08.2021 00:00
Današnja dešavanja širom lige
Današnja dešavanja širom lige
22:54 – Centar Pelikana brutalno priveden

Džekson Hejs, mladi košarkaš Nju Orleans Pelikansa, silom je onemogućen i priveden od strane policije nakon što su se iz njegove kuće čuli urlici, pretpostavlja se njegove devojke. Komšije su pozvale organe reda, nakon čega je usledila scena sa snimka ispod.

https://twitter.com/HoopAnalysisNet/status/1422930508099375108

00:14 – Lamarkus ponovo na terenu?

Potencijalno sjajne vesti prenosi Adrijan Vojnarovski. Lamarkus Oldridž, koji se krajem prošle sezone po prelasku u Bruklin penzionisao, mogao bi ipak da nastavi karijeru. Detaljnije na ovom linku.

03:25 – Frenk Vogel produžio ugovor

Trener Lejkersa sa kojima je 2020. godine osvojio šampionski naslov, produžio je ugovor sa timom. Detalji dogovora nisu poznati.

05:44 – Dvajtova imitacija Šeka

Javni “rat” nekadašnji centara Lejkersa traje godinama unazad, a Hauard je sinoć na svom Instagram profilu uživo imitirao O’Nila.

06:23 – Dragić ostaje?

Iako je želja Gorana Dragića da napusti Toronto i sreću potraži u nekom drugom timu (khm, khm Dalasu) Reptorsi nemaju to u planu. Masai Užiri ne planira da sa Dragićem udje u pregovore oko otkupa ugovora, prenosi Mark Stajn.

08:01 – Toronto povlači Laurijev dres

Reptorsi planiraju da povuku dres sa broj 7, Kajla Laurija, nakon što se jedan od, ako ne i najveći igrač u istoriji franšize penzioniše.

11:59 – Jokubaitis u Niksima već naredne sezone?

Mladi litvanski plejmejker draftovan je od strane Njujorka, ali je očekivanje bilo da će makar jednu sezonu provesti u dresu Barselone. To nije uklesano u kamenu: “Plan je bio da se vratim u Evropu naredne sezone, ali u košarci se nikada ne zna. Zavisi od mojih igara.” Barselona je dozvolila Jokubaitisu da nastupi na tri utakmice Letnje lige.