NBANoLimits

Ben Volas ponovo u Detroitu!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.10.2021 00:00
Ben Volas ponovo u Detroitu!
Ben Volas ponovo u Detroitu!

Član kuće slavnih, nekadašnji NBA šampion i četvorostruki osvajač titule defanzivca godine, Ben Volas vratio se kući, u redove Detroit Pistonsa. Nekadašnji centar “Motor Sitija” postao je novi direktor košarkaških operacija franšize iz Detroita.

Iz organizacije Pistonsa saopštili su da je Volas angažovan kao podrška generalnom menadžeru Troju Veveru i treneru Dvejnu Kejsiju, kao neko ko je zadužen za košarkaške operacije, ali takodje i kao savetnik koji će na oku imati i sve igrače koji se nalaze u razvojnoj ekipi Detroita, Motor Siti Krujsu.

“Ben je član kuće slavnih i neko ko se uvek vraćao u Detroit i podržavao naš tim i našu organizaciju. On predstavlja utemeljenje svega što radimo i biće velika pomoć Troju, Dvejnu i ostatku organizacije franšize” – rekao je u saopštenju vlasnik tima Tom Gours

Bez sumnje, jedna lepa vest za sve navijače Pistonsa, jer povratak igračke legende koja je donela mnogo toga Detroitu predstavlja pravo bogatstvo, makar i u obliku savetnika i člana organizacije i franšize Detroita.