NBANoLimits

Zabava kreće!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.10.2021 00:00
Zabava kreće!
Zabava kreće!

Tri puna meseca obožavaoci najjače košarkaške lige na svetu čekaju na ovaj dan. I da, konačno je došao – NBA liga se vratila!

Janisov ples tog 21. jula kada je sa 50 poena, 14 skokova i pet blokada zapečatio sudbinu Sansa i u šestoj utakmici velikog finala doneo titulu Milvokiju nakon okruglo 50 godina, zatvorio je sezonu 2020/21.

Sada, skoro tačno tri meseca kasnije, nakon brdo potpisa, neočekivanih trejdova i obrta, drama… Počinje 75. sezona NBA lige.

Ovu jubilarnu sezonu otvoriće branioci titule Milvoki Baksi, koji će nam sa Bruklin Netsima prirediti reprizu prošlogodišnjeg polufinala istočne konferencije, kada se rovovska bitka vodila sve do sedme utakmice.

Po završetku ovog meča, od 04:00 po našem vremenu, na parket u Stejpls centru izaći će LeBron i njegovi Lejkersi, dok će se na drugoj strani terena naći Golden Stejt Voriorsi na čelu sa Stefom Karijem. I nema sumnje da će se ovi momci potruditi da nam za otvaranje sezone prirede veliki spektakl.

Već od sutra čeka nas mnogo mečeva, a neki od derbija večeri održaće se u Medison Skver Gardenu gde će Niksi ugostiti Boston Seltikse, a nešto kasnije i u Finiksu kada će Jokić sa njegovim Nagetsima pokušati da sruši Sanse.

No, o tome i ostalim utakmicama ćemo drugom prilikom. Neka šou počne!