NBANoLimits

Zvanično: Ratnici produžili Pula i Vajzmena

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.10.2021 00:00
Zvanično: Ratnici produžili Pula i Vajzmena
Zvanično: Ratnici produžili Pula i Vajzmena

Očekivani potezi uprave Golden Stejt Voriorsa – iskorišćene su opcije za produžetke ruki ugovora Džordana Pula i Džejmsa Vajzmena.

Džordan Pul je 22-godišnji bek tima koji je 2019. godine biran kao 28. pik prve runde na draftu. Naredna godina biće mu četvrta i poslednja što se ruki ugovora tiče, nakon čega će postati ograničeno slobodan igrač leta 2023. godine. Pul je nakon odličnih priprema zaradio mesto startera i viđen je kao igrač koji će premostiti poenterski teret tima za vreme koje Stef Kari provede na klupi. Imao je par dobrih utakmica, ali se vidi da je ovo bio veliki skok što se odgovornosti tiče i biće potrebno vremena kako bi Pul postao konstantniji u novoj ulozi.

Što se Džejmsa Vajzmena tiče, opcija koja je iskorišćena za narednu sezonu biće njegova treća u ruki ugovoru. Mladi centar odličnih atletskih sposobnosti imao je neke obećavajuće momente u ruki sezoni, ali je i pokazao da se njegova svesnost i trenutni kvalitet baš ne podudaraju sa trenutnim ciljevima Ratnika, koji neće imati previše prostora da čekaju i razvijaju ovog taletnovanog igrača ni kada se on vrati na teren nakon dugog oporavka od povrede. Biće zanimljivo videti kakvi su planovi uprave tima što se ovog momka tiče, u svakom slučaju Voriorsi imaju jedan vredan čip u šteku, u ovom momku.