NBANoLimits

Džejms se povredio

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.11.2021 00:00
Džejms se povredio
Džejms se povredio

Kako prenosi Šams Čarania iz Atletika, Los Anđeles Lejkersi će biti bez Lebrona Džejmsa u narednoj nedelji zbog istezanja mišića stomaka. Džejms je zadobio povredu tokom pobede Los Anđelesa nad Hjuston Roketsima 119-117 u utorak uveče. U toj utakmici, Džejms je za nešto više od 30 minuta koliko je proveo na parketu imao 30 poena, 10 asistencija i 4 skoka.

U ranom delu sezone, Lejkersi očigledno žele da budu oprezni sa bilo kojom povredom svojih igrača, jer im je cilj da tim bude u optimalnom stanju tokom cele sezone kako bi na kraju imali pun sastav. Predstojeći raspored Lejkersa uključuje pet utakmica između četvrtka uveče i sledećeg petka. Oni će večeras ugostiti Oklahoma Siti Tandere, a zatim će u subotu uveče otputovati u Portland da bi se sastali sa Trejl Blejzersima. Lejkersi će se potom vratiti kući na pet uzastopnih utakmica protiv Hornetsa, Hita, Timbervulvsa, Spursa i Bulsa.

Lejkersi su izgubili prve dve utakmice u sezoni, ali su se brzo vratili i pobedili u pet od poslednjih šest utakmica od tada. Trenutno su peti na tabeli zapadne konferencije sa rezultatom 5-3 na početku sezone.