NBANoLimits

Jastrebovi prekinuli niz od šest poraza

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.11.2021 00:00
Jastrebovi prekinuli niz od šest poraza
Jastrebovi prekinuli niz od šest poraza

Jang je postigao 42 poena, a Atlanta Hoksi prekinuli su niz od šest poraza, pobedivši Milvoki Bakse sa 120-100 u nedelju uveče.

Jang je bio nadomak tripl-dabl učinka ali je završio sa 10 asistencija i 8 skokova, te tako pogurao Hokse do preko potrebne pobede. Trej je imao šut iza linije za tri poena 8 od 13 , te tako nadmašio svoj rekord prethodne sezone od 32 poena u pobedi 25. oktobra nad Detroitom.

„Svi znamo gde želimo da budemo“, rekao je Jang. „Znamo da moramo da preokrenemo stvari i ostvarimo neke pobede.”.Uprkos povratku dvostrukog MVP-a, Janisa Antetokunmpa, aktuelni NBA šampion je izgubio sedmi put u deset utakmica. Atlanta je ušla u nedeljnu utakmicu izgubivši osam od devet poslednjih mečeva, te tako pala ispod .500 uspešnosti i blizu dna tabele Istočne konferencije.

Trener Nejt Mekmilan priznao je da se njegov tim još uvek prilagođava, „To je nešto kroz šta ovi momci prolaze po prvi put“, rekao je on. „Momci uče kako je kada su očekivanja malo veća.”.

Antetokounmpo je postigao 26 poena, 6 asistencija i 6 skokova u svom povratku na parket, nakon što je propustio prethodnu utakmicu Milvokija zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

„Osećao sam se dobro“, rekao je Antetokounmpo. „Zglob me nije boleo onoliko koliko sam očekivao.“

Ali Baksi nisu mogli pronaći način kako da zaustave Janga i njegove Jastrebove.

Jang je do poluvremena postigao 27 poena, pogodivši 7 od 10 van linije za tri poena. Postigao je 10 od poslednjih 12 poena Atlante u prvom poluvremenu, uključujući uzastopne trojke.

„On je velika pretnja kada pređe polovinu terena“, rekao je Antetokounmpo.

Hoksi su vodili sa čak 18 poena prednosti pre nego što su otišli na odmor sa 58-44.

Džon Kolins je dodao 19 poena za Hokse, a Klint Kapela 13 skokova i 12 poena.

Taj dvojac je takođe odlično odradio posao čuvajući Antetokounmpa, koji je prigovarao sudijama zbog nekoliko ofanzivnih prekršaja.

„Moram da pogledam klipove, ali mislim da su se pomerali“, rekla je zvezda Baksa.