NBANoLimits

Džejms: Nema mesta za paniku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.11.2021 00:00
Džejms: Nema mesta za paniku
Džejms: Nema mesta za paniku

Najbolji igrač Lejkersa Lebron Džejms oglasio se povodom lošeg početka sezone svoje ekipe i rekao kako ne bi trebalo da bude panike, ali da je ovo svakako alarm i da moraju da se probude.

Ogromna očekivanja postojala su pred početak regularnog dela, ali se čini da se “dede” ipak ne snalaze najbolje. Trenutno Jezeraši imaju negativan skor (8-9), a lošim igrama se ne nazire kraj.

Poraz protiv Bostona bio je treći uzastopni i šesti u poslednjih deset mečeva.

,,Imamo još 65 utakmica”. – počeo je Džejms, aludirajući na to da ima još mnogo vremena da se njegova ekipa probudi, pa nastavio.

,,Prokleto moramo da igramo bolje, bez obzira ko je u postavi. Imamo svoj sistem, ali očigledno moramo da ubrzamo i da budemo bolji kako bismo mogli da se takmičimo. Možemo da igramo na visokom nivou”.

,,Nema potrebe za panikom, ali bi trebalo da postoji neki osećaj “hitnosti” svaki put kada izađemo na teren”. – završio je Lebron.

Lejkersi su trenutno deveti na zapadnoj konferenciji, a u naredne tri utakmice igraju sa Detroitom, Njujorkom i Indijanom, gde imaju veliku šansu da prekinu crni niz.