NBANoLimits

Čarls Barkli javno kritikovao igre Entonija Dejvisa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.12.2021 00:00
Čarls Barkli javno kritikovao igre Entonija Dejvisa
Čarls Barkli javno kritikovao igre Entonija Dejvisa

U još jednom izdanju “NBA on TNT”  Čarls Barkli pričao je o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi ekipa Los Anđeles Lejkersa. Posledica veoma slabog početka sezone je trenutno 6. mesto na kome se nalaze posle sinoćne pobede nad velikim rivalom Boston Seltiksima gde su zabeležili 13. pobedu uz 12 poraza. Učinak tek iznad polovičnog nije nešto čemu su se navijači Jezeraša nadali na početku sezone.

Dosta je polemika gde je slaba tačka tima, da li je to novo pojačanje Rasel Vestrbuk, da li to ima veze što Lebron Džejms više nije u stanju da igra svaku utakmicu ili je to do trenera Frenka Vogela.

Legendardni košarkaš Čarls Barkli smatra da nijedna gore navedena stavka nije problem:

“Tokom prvih mesec dana sezone svi ste optuživali Rasela Vestrbuka da je u njemu problem zbog slabijeg starta sezone. Sada, čujem da biste otpustili Frenka Vogela. Slušajte, Ras još uvek uči kako da se prilagodi igri tima, Frenk je izvanredan trener. Nije u redu sve svaljivati na njih.”

Zatim je nastavio o onome u kome misli da je problem i poručio Entoniju Dejvisu sledeće:

“Moraš da igraš bolje! Rekao sam to već posle prvog meča u sezoni, ako se očekuje od Lejkersa da budu dobri ove sezone to će zavisiti od tebe. Trenutna situacija u kojoj se nalaze nema nikakve veze ni sa Vestrbukom, Lebronom ili Vogelom. Smatram da je trenutni problem u Dejvisu. Imaš 27 godina, trebalo bi da si na vrhuncu svoje karijere i među 5 najboljih igrača lige, a trenutno to nikako ne uspevaš da dokažeš.”

https://twitter.com/_Talkin_NBA/status/1468371336305201157?s=20

Po Barkliju je ovo najveći problem Lejkersa i nije mu jasno kako neki navijači Lejkersa misle da je problem u treneru Vogelu.

Videćemo da li će ove reči Barklija uspeti da pokrenu Dejvisa i da li će shodno boljim igrama krilnog centra popraviti i sam učinak Lejkersa na tabeli.