NBANoLimits

Cirkus u Hjustonu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.01.2022 00:00
Cirkus u Hjustonu
Cirkus u Hjustonu

Rakete su sinoć savladane od strane Jokića i njegovih Nagetsa, ali više od blamaže na terenu, boli ona van njega.

Naime, Hjuston je na poluvreme otišao sa čak 22 poena zaostatka, nakon što su primili nestvarnih 47 poena u drugoj četvrtini.

Tokom poluvremena utakmice, dugogodišnji pomoćnik u taboru Hjuston Roketsa, Džon Lukas treći, uperio je prstom i prozvao Kevina Portera mlađeg, kao i Kristijana Vuda, zbog određenih stvari koje je primetio na terenu. Pre svega nedostatka zalaganja.

Strasti su toliko uzavrele da je Porter mlađi neimenovanim objektom gađao Lukasa, nakon čega je napustio utakmicu, pa čak i arenu. Ovo nije prvi put da Kevin čini slične stvari. On je iz Klivlenda trejdovan mahom zbog incidenta u kojem je bacao stvari i hranu po svlačionici Kavsa.

Što se Vuda tiče, on je propustio obavezno testiranje na kovid, zbog čega ga je Stiven Silas kaznio tako što je počeo meč sa klupe, a nakon dešavanja na poluvremnu odbio je da uđe u igru u drugom delu meča.

Stvari ne izgledaju sjajno za Rakete, kojima se u jednom trenutku predviđala svetla budućnost. Pre svega, čini se da su timska kultura i disciplina daleko od željenog nivoa.

Iz uprave tima su objavili da su razgovarali sa Porterom mlađim nakon incidenta i da se mladi igrač kaje zbog svojih postupaka.