Izostanci

Izostanci, 10. januar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.01.2022 00:00
Izostanci, 10. januar
Izostanci, 10. januar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Detrout Pistons

Ne igraju
Džeremi Grent – 20 poena, 5 skokova.
Frenk Džekson – 10.7 poena, 1.5 skok.
Ajzea Liver – Nije faktor.
Keli Olinik – 12.5 poena, 5.3 skoka.

Juta Džez

Ne igraju
Džo Ingls – 7.6 poena, 3.6 asistencija, 2.9 skokova.
Rudi Gober
–  15.5 poena, 15.1 skok, 2.3 blokade, 1.1 asistencija.
Rudi Gej – 50%. 9.3 poena, 4.5 skoka.
Malin Fits – Nebitan za rotaciju.
Elajdža Hjuz – Nebitan za rotaciju.

Viđenje utakmice

Detroit je u prethodnom kolu pobedio Orlando u neizvesnom meču, ali uzećemo u obzirom da su to trenutno dve najlošije ekipe u ligi. Detorit večeras nema šta da izgubi, pa će Bej i Kaningem ići na sve ili ništa, ma da pre na ništa, ali dobro. Opet, dobili su Bol Bola kroz trejd sa Denverom, pa možda bude ipak mali napredak u igri u odnosu na inače, obzirom da on ima potencijal jako veliki. Sa druge strane, mislimo da će Juta ići na pobedu sa velikom razlikom, obzirom da i druga petroka Jute vrlo lako može da se nosi sa Detoritom, pa mislimo da bi Klarkson večeras itekako mogao da profitira.

Šarlot Horentsi

Ne igraju
Vernon Keri – 3.5 poena, 1.5 skokova.

Milvoki Baks

Upitni
Pet Konaton – 11.1 poen, 4.7 skokova, 1.4 asistencije, 1 ukradena.

Ne igraju
Grejson Alen – 11.9 poena, 3.4 skoka, 1.3 asistencije.
Donte Divinćenco
– 7.3 poena, 5.7 skokova.
Bruk Lopez
– Ne igra od prvog kola.
Džordž Hil– 7 poena, 3 skoka, 2.5 asistencije.
Džru Holidej – 18.4 poena, 4.6 skokova, 6.7 asistencija.

Viđenje utakmice

Videli smo pre dva dana na delu umor ekipe Milvokija, ali mislimo da to večeras neće biti slučaj. Hornetsi su bili predvođeni Ubreom i Lamelom, pa su odneli pobedu nad umornim Baksima, ali će večeras morati mnogo više da pruže obzriom da su i Baksi imali isto odmora koliko i oni, pa ostaje da vidimo kako će se snaći Hornetsi večeras, ali ruku na srce, uz jako lošu igru Hejvorda, ne znamo koliko će moći da pariraju Janisu i Midltonu. Sa druge stren, dvojac Milvokija igra odlično, ali definitivno moraju pružiti mnogo više kako bi pobedili ekipu kakvi su Hornetsi, pa se očekuje neka rekacija i rugih igrača, kao što su Nvora ili Metjuz, koji bi mogli vrlo lako profitirati dosta dobro ukoliko pogode šuteve spolja.

Boston Seltiks 

Ne igraju
Pejton Pričard – 5 poena, 2 skoka, 2 asistencije.

Indijana Pejsers

Upitni

Tori Kreg – 5.5 poena, 3.5 skoka.
Ajzea Džekson – 2 poena, 2 skoka.

Ne igraju
Ti Džej Mekkonel
 – 8.4 poena, 4.8 asistencija.
Ti Džej Voren – Ne igra od početka sezone.
Džastin Anderson – 3.5 poena, 1.5 skok, 1.5 asistencija.

Viđenje utakmice

Ovo bi mogao biti jako interesantan duel na loptu ili dve. Sa jedne strane Seltiksi koji su ubili Nikse na prethodnoj utakmici, gde su i glavni igrači dobili malo više odmora u odnosu na razliku koju su imali tokom meča, pa se svakako očekuje da Tejtum i braun večeras malo više zapnu protiv odlične Indijane koja će biti jača za Brogdona večeras, kao i Laverta koji igra sjajno. U Indijani se najviše očekuje od pomenutog dvojca, a Sabonis bi večeras mogao imati problema sa centrima Bostona koji igraju sjajnu odbranu, što smo mogli videti na rendlu prethodni meč, koji nije mogao ništa da uradi protiv njih.

San Antonio Spurs

Upitni
Dag Mekdermot
– 11.5 poena, 2.5 skoka.

Ne igraju
Tre Džons – 4 poena, 2 skoka.
Keldon Džonson – 14.7 poena, 6.5 skokova.
Devin Vazel –  11 poena, 4 skoka.
Derik Vajt – 14.5 poena, 3.5 skoka, 5.5 asistencije.
Zek Kolins – Ne igra od početka sezone.
Tadeus Jang – 6 poena, 3.5 skoka, 2.5 asistencije.

Njujork Niks

Upitni
Evan Furnije – 13.5 poena, 3 skoka, 2 asistencije.
Nerlans Noel – 3.5 poena, 6 skokova.
Kemba Voker – 13.6 poena, 3.6 asistencija, 3.5 skokova.

Ne igraju
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.

Viđenje utakmice

Dobar duel na malo poena, reklo bi se. Sa jedne strane, umorni Sparsi od sinoć, koji su igrali sa Bruklinom produžetak, te izgubili u poslednjoj sekundi istog, košem Tomasa. Purtul je odigrao jako loše za svoje standarde, pogotovo protiv ekipe kao što je Bruklin, koja nema centra, a Mari je zadovoljio svoje kriterijume statistike, ali je izgledao jako loše na terenu. Večeras se od njih dvojice mnogo više očekuje, te i bolja igra, pa ako je moguće da se odnese eventualna pobeda nad Niksima. Sa druge strane, Niksi ulaze u meč razbijeni od strane Bostona, pa se najviše očekuje od rendla koji je bio jako loš na prethodnom meču, da povuče večeras svoj tim i da eventualnu pobedu ponesu kući.

Hjuston Rokets

Upitni
Trevelin Kvin – 5 poena, 2 skoka.

Ne igraju
Džon Vol – Nije igrao od starta sezone.
Alperen Šengun – 9 poena, 5 skokova.

Filadelfija Seventisiksersi

Ne igraju
Tajris Maksi – 16.8 poena, 3.5 skoka, 4.5 asistencije.
Šejk Milton – 10.5 poena, 3 skoka, 3 asistencije.
Ben Simons – Nije igrao ove sezone.
Pol Rid – 2.5 poena, 2.5 skoka.

Viđenje utakmice

Hjuston je od sjaja do očaja, te se ne zna kako će igrati. Sve im se svodi na Vuda, Portera i Grina, pa kako oni igraju, tako igra Hjuston. Na prethodnom meču su bili prilično loši, pa verujemo da ni protiv jake odbrane Siksersa neće biti ništa bolji večeras, jedino Grin koji ima najviše poseda lopte može malo da odskoči od ostalih, dok će Vud imati najteži posao u napadu, obzirom da će ga Embid čuvati. Sa druge strane, sve oči su uprte na Embida koji u poslednje vreme igra sjajno, pa se od njega i najviše očekuje. Dok na primer Heris jeste nosilac lopte, ali u pobedi sa velikom razlikom, mislimo da neće previše forsirati u napadu. Svakako, verujemo u lakšu pobedu File koja je po svim parametrima favorit na ovom meču.

Portland Trejl Blejzers

Ne igraju
Dejmian Lilard – 24 poena, 4 skoka, 7 asistencija.
Si Džej Mekalum – 20 poena, 4 skoka, 4.5 asistencije.
Leri Nens – 6.8 poena, 5.8 skokova, 2 asistencije, 1 ukradena.
Norman Pauel – 18.6 poena, 2.9 skokova, 2.1 asistencija.

Bruklin Nets

Upitni
Lamarkus Oldridž – 13.5 poena, 5.5 skokova.

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.

Viđenje utakmice

Anfri Simons, samo to možemo reći o Portlandu koji igra sjajno bez dva najbolja igrača, ujedno i ol-stara. Simons igra kao da je ušao u kožu Lilarda od pre dve sezone i vodi svoj tim. Opet, večeras im dolazi u goste Bruklin koji se sinoć mučio sa Sparsima, te je i umoran. Nurkić bi trebalo da ima lakši posao pod košem, ali obratimo pažnju na to kako je Bruklin čuvao Purtula i da je on ostao sinoć na svega 10 poena, te se to može dogoditi i sa Nurkićem večeras. Sa druge strane, dolazi Irving večeras, te će biti opet interesantno videti kako će podeliti loptu ova tri igrača. Sve se svodi na njih trojicu večeras i na to koliko prostora daju igračima Portlanda, obzirom da su prehodno veče od gotovog napravili veresiju.

Sakramento Kings

Upitni
Mo Harkles – 4 poena, 2 skoka.

Ne igraju
Čimezi Metu – 9.1 poen, 6.5 skokova, 1 asistencije.

Klivlend Kavalirs

Ne igraju
Ajzak Okoro
– 9 poena, 3.6 skokova, 1.9 asistencija.
Kolin Sekston – 16 poena, 3.3 skoka, 2.1 asistencija.
Riki Rubio – 13.1 poen, 6.6 asistencija, 4.1 skok, 1.4 ukradene.

Viđenje utakmice

Večeras je meč dva tima koja su prethodne noći igrala mečeve, pa će biti interesantno videti ih i večeras na parketu i to koliko su odmorni. Kingsi su bili kritični sinoć, te su postigli samo 88 poena, što je za sve standarde mnogo malo. Od Foksa im sve zavisi, pa verujemo da će on morati večeras da povuče mnogo više kako bi stigli do eventualne pobede. Opet, večeras im se vraća Holms, pa će kako tako moći da brane visoke igrače Kavsa, ali Holms će bukvalno biti ubijen u napadu. Sa druge strane, Garland mora mnogo bolje večeras, te se to od njega i očekuje. sinoć je odigrao jako loše, dok Mobli i Alen ako nemaju loptu pod košem, svakako ne mogu mnogo da pruže, te se očekuje od Ronda večerass dosta, pa ostaje da vidimo kako će oni izgledati na terenu. Suma sumarum, po nama je favorit Klivlend, ali da ne žurimo i sačekamo da vidimo kako će prve zvezde timova otvoriti utakmicu.