Izostanci

Izostanci, 20. januar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.01.2022 00:00
Izostanci, 20. januar
Izostanci, 20. januar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Dalas Maveriks

Upitni
Sterling Braun – 3.9 poena, 3.5 skokova.

Finiks Sans

Ne igraju
Abdul Nejder – 2.4 poena, 1.9 skokova.
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Diandre Ejton – 16.8 poena, 10.6 skokova.

Viđenje utakmice

Dalas je sinoć u neizvesnoj utakmici pobedio Toronto, te ih je Luka predvodio do pobede odličnom partijom. Rešio je meč na minut pre kraja njegovim zaštitnim znakom, korakom u nazad i šutem za tri poena. Svakako da je Dalas umoran od sinoć, iscrpeli su se protiv dosta jakog i kvalitetnog protivnika, pa ne znamo kako će večeras igraati, ali jedno je sigurno, Dončić mora ponoviti partiju koju je pružio sinoć, te Branson i Porzingis odigrati bolje nego prethodnu noć ukoliko misle da odnesu pobedu. Sa druge strane, Buker i Pol su odmarali, pa se od njih očekuje da malo više zapnu večeras i budu predvodnici Finiksa u eventualnoj pobedi nad Dalasom. Svakako, biće ovo sjajan meč, pa ostaje da vidimo koliko je Dalas odmorio, te koliko može protiv lidera Zapadne konferencije koji nastupa bez Ejtona.

Njujork Niks

Ne igraju
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.
Nerlans Noel – 6 poena, 5 skokova.
Kem Rediš – 12 poena, 2.5 skoka.

Nju Orleans Pelikans

Upitni
Devonte Grem – 13.8 poena, 3.6 skokova, 4.6 asistencija.

Ne igraju
Zajon Vilijamson – Ne igra od početka sezone.

Viđenje utakmice

Niksi su odigrali jako loše na prethodnom meču. Beret i Rendl su bili najistaknutiji sa po 18 poena, ali definitivno ne dovoljno za pobedu. Kemba Voker je odigrao solidno, ali ni to nije dovoljno Niksima, te očigledno ne štima nešto kod njih u samoj ekipi, pa će morati sami da nađu rešenje. Ako misle da večeras pobede sve bolje Pelikanse, ova tri igrača će debelo morati da zapnu kako bi odneli pobedu sa ve utakmica. Sa druge strane, Valančiunas i Ingram igraju sjajno. I jedan i drugi predvode svoju ekipu, te se od njih najviše očekuje. Neko ispod radara je Herbat Džouns koji igra sjajno, pre svega odličan defanzivac, zatim i u napadu da i više nego što se očekuje. Suma sumarum, Niksi jesu favoriti, ali ne otpisujte Pelikanse koji igraju odlično.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju
Drejmond Grin – 8 poena, 7.5 skokova, 7.5 asistencija.
Oto Porter – 8 poena, 5 skokova.
Džejms Vajzmen – Ne igra cele sezone.

Indijana Pejsers

Ne igraju

Ti Džej Mekkonel – 8.4 poena, 4.8 asistencija.
Ti Džej Voren – Ne igra od početka sezone.
Majls Tarner – 13 poena, 7 skokova.
Domatas Sabonis – 19 poena, 12 skokova, 5 asistencija.

Viđenje utakmice

Biće ovo jako interesantan duel obzirom da ni na jednoj ni na drugoj strani nema glavnih visokih igrača od koji definitivno dosta toga zavisi u obe ekipe. Sa jedne strane, Kari i Tompson igraju oldično, odmarali su jedan dan i verujemo da mogu da nam prirede odličan meč i zabavu protiv Pejsersa. Indijana je sinoć napravila iznenađenje, te pobedila Lejkerse na krilima Sabonisa koji večeras ne igra, te Brogodona koji se vratio u tim i Laverta. Od Brogodona i Laverta sve zavisi večeras, pa sam obračun bekovske linije obe ekipe biće sjajan za pogledati.