Izostanci

Izostanci, 21. januar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.01.2022 00:00
Izostanci, 21. januar
Izostanci, 21. januar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Orlando Medžik

Ne igraju
Džonatan Ajzak – Nije igrao ove sezone.
Markel Fulc – Nije igrao ove sezone.
Majkl Karter-Vilijams – Nije igrao ove sezone.
Ituan Mur – Nije igrao ove sezone.

Los Anđeles Lejkersi

Ne igraju
Entoni Dejvis 
–  23.3 poena, 9.9 skokova, 2.9 asistencija.
Kendrik Nan – Ne igra od početka sezone.

Viđenje utakmice

Orlando ulazi sa velikom motivacijom da pobedi Lejkerse večeras. Sags i Kol Entoni svakako imaju šta da kažu, verujemo da će im si pridružiti i Vagner, te da mogu eventualno iznenaditi Lejkerse. Sa druge strane, Lejkersi igraju očajno. Prethodni meč su izgubili od Indijane, i pitanje je kako će se to odraziti na ekipu. Vestbruk je presedeo poslednju deonicu na klupi, i samu završnicu meča nije igrao. Nije se ispaltilo obzirom da su izgubili, pa je pitanje kako večeras proti Orlanda, šta promeniti i kako pomoći Lebronu da upišu par vezanih pobeda?

Filadelfija Seventisiksersi

Upitni
Set Kari
– 16 poena, 3.5 skoka, 4 asistencije.

Ne igraju
Šejk Milton – 10.5 poena, 3 skoka, 3 asistencije.
Ben Simons – Nije igrao ove sezone.
Deni Grin – 6,5 poena, 3.5 skoka.
Matijas Tajbul – 6 poena, 2.5 skoka.

Los Anđeles Klipersi

Upitni
Nikolas Batum – 
9 poena, 4.7 skokova.
Markif Moris – 16 poena, 5 skokova.

Ne igraju
Pol Džordž
– 24.7 poena, 7.1 skok, 5.5 asistencija, 2 ukradene.
Kavaj Lenard – Nije igrao od početka sezone.
Džejson Preston – Nije igrao od početka sezone.

Viđenje utakmice

Biće ovo interesantan duel obzirom da Dok Rivers dočekuje svoj bivši tim, te verujemo da neće biti blag prema njima. Embi je prosto nezaustavljiv, igra u transu. Na prethodnoj utakmici je ubacio 50 poena za samo 27 minuta, pa verujem oda će nastaviti i večeras u takvom ritmu obzirom da Klipersi nemaju adekvatnog centra koji ga može braniti. Sa druge strane, Zubac je pružio najbolju partiju u karijeri na prethodnom meču, ali iskrneo, teško da može ponoviti i izbliza takvu partiju večeras, te ako ne igraju Batun i Moris, Klipersi teško da mogu šta uraditi protiv Siksersa večeras.

Šarlot Horentsi

Upitni

Pi Džej Vašington – 9.5 poena, 5.5 skokova.

Oklahoma Siti Tander

Upitni
Derik Fejvors
– 5 poena, 4.7 skokova.

Ne igraju
Kenrih Vilijams – 7 poena, 4 skoka.

Viđenje utakmice

Šarlot je ovde ogroman favorit, ali znamo da Oklahome zna i te kako iznenaditi. Lamelo i drugari će definitivino od starta morati da počnu jako ukoliko misle da odmore za sledeću utakmicu, ali isto tako uz pomoć Ubrea i Bridžesa koji igraju sjajno. Sa druge strane, biće interesantno videti Aleksander i Dorta koji će definitivno ovaj meč igrati na veliki broj poena, te kako će se snaći u tom pogledu obzirom da su njih dvojica jedini skoreri da kažemo u ekipi Oklahome. Pitanje je kako će igrati Gidi, obzirom da njemu ne odgovara brz tempo igre, on ima neki svoj tempo iz kojeg ne izlazi nikada.

Atlanta Hoks

Upitni
Klint Kapela –
12 poena, 13 skokova.
Gorđi Đeng – 3.6 poena, 3.2 skoka.
Danilo Galinari – 10 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Bogdan Bogdanović – 12 poena, 4 skoka, 2.5 asistencije.

Majami Hit

Ne igraju
Kej Zi Okpala – 3.7 poena, 2 skoka.
Kajl Lauri – 13.5 poena, 4.5 skoka, 8.5 asistencija.
Markif Moris – Ne igra od Jokićeve vaspitne.
Viktor Oladipo – Ne igra od početka sezone.
Tajler Hiro – 20.7 poena, 4.9 skokova, 4 asistencije.

Viđenje utakmice

Ovo bi mogao biti jako interesantan duel, obzirom da su Hoski u jako dobroj formi u poslednjih par mečeva. U mnogome zavise od igre Janga i KOlinsa koji opet pruža bolje partije nego li u ranijim kolima, pa se igra zasniva na njima. Moguć povratak Kapele bi moga oda znači veliko olakšanje za odbranu, obzirom da Adebajo igra sjajno u Hitu. Batler svakako predvodi ovu grupu momaka, i to odlično. Igraju sjajno, krasi ih timski duh i odlična hemija, pa se niko ne izdvaja preterano košgeterski. Biće ovo jedna jako dobra utakmica, verovatno na 2-3 poseda kroz ceo meč.

Boston Seltiks 

Ne igraju
Markus Smart – 11.5 poena, 4 skoka, 5 asistencija.
Aron Nejsmit – 3.3 poena, 1.7 skokova.

Portland Trejl Blejzers

Upitni
Nasir Litl – 
9 poena, 5.5 skokova.

Ne igraju
Dejmian Lilard – 24 poena, 4 skoka, 7 asistencija.
Leri Nens – 6.8 poena, 5.8 skokova, 2 asistencije, 1 ukradena.
Kodi Zeler – 5.2 poena, 4.6 skokova.
Norman Pauel – 18.6 poena, 2.9 skokova, 2.1 asistencija.

Viđenje utakmice

Ovo bi mogla biti jako interesantna utakmica na ogroman broj poena. U Bostonu se ne zna ko je glavni, to je najveća prepreka samom timu. Definitivno postoji sukob na relaciji Barun-Tejtum koji je nerešiv. I jedan idrugi igraju skroz korektno kada jedan od njih dvojice ne igra, a sa druge strane, kada su zajedno na terenu, to izgleda jako loše. jednostavno treba im dve lopte u napadu minimum. Sa druge strane, Portland igra ozbiljnu košarku od kako se vratio Mekkalum, a Simons igra sjajno od kako je Lilard van stroja, te se uzdaju u njega. Večeras bi Nurkić mogao imati problema sa košgeterskim učinkom, obzirom da ide na Horforda i Vilijamsa.

Milvoki Baks

Ne igraju
Bruk Lopez
– Ne igra od prvog kola.

Čikago Buls

Ne igraju
Patrik Vilijams – 6.6 poena, 2.2 skoka.
Džavonte Grin – 6 poena, 4 skoka.
Zek Lavin – 25 poena, 5 skokova, 4 asistencije.
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.

Viđenje utakmice

Baksi ulaze kompletni u ovaj meč, kao i prethodni. Odmah su pokazali snagu kada su u punom sastavu. holidej ima odličnu energiju koja donosi timu nešto novo, to se odmah vidi na Janisu koji mnogo lakše igra kada ima organizatora igre kakav je Holidej. Od Janisa večeras najviše i zavisi sama utakmica protiv Bulsa. Sa druge strane, Demar i Vučević moraju da poguraju svoj tim do eventualne pobede, inače im nema spasa ukoliko odigraju malo ispod proseka. Biće ovo jedan paklen meč za obe ekipe, ipak se radi o ekipama iz vrha istočne konferencije.

Vašington Vizards

SVI IGRAJU!

Toronto Reptors

Upitni
Geri Trent – 16.4 poena, 2.8 skokova, 2.1 asistencija.

Ne igraju
Goran Dragić
– 8 poena, 3 skoka.
Kem Birč – 6 poena, 5 skokova.

Viđenje utakmice

Vašington kada je kompeletan, ozbiljna je pretnja. Prošlu utakmicu su ruku na srce izgubili na sudijske greške, očigledne pre svega. Bil i Kuzma predvode ovaj tim sjajno, igraju odlično, pa se od njih najviše očekuje večeras. Sa druge strane, Reptorsi igraju odlično, ali su izgubili od moćnog Luke u prethodnoj utakmici. Jednostavno nisu imali rešenje. Sijakam i Vaanvlit igraju odlično, Anunobi uskače konstantno kao treća opcija, te bi ovaj meč mogao biti jako interesantan za pogledati večeras.

San Antonio Spurs

SVI IGRAJU!

Bruklin Nets

Upitni
Diandre Bembri – 5.6 poena, 3.1 skok.
Nik Klakston – 9 poena, 5.5 skokova.

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Kevind Durent – 29.3 poena, 7.5 skokova, 6 asistencija.
Pol Milsap – 3.5 poena, 4 skoka.

Viđenje utakmice

Sparsi u punom sastavu dočekuju Netse koji su prethodni meč dobili zahvaljujući sudijama. Sparsi se najviše oslanjaju na Marija i Vajta u napadu. Kledon i Purtul rade odličan posao pod košem ,ali poznato je da Bruklin odlično brani centre, i ako igraju bez centra što je jako čudno. Sa druge strane, sve oči su uprte u Irvinga i Hardena na kojima se bazira igra Bruklina u odsustvu Durenta. Ali večeras će Peti Mils imati motiv više, obzirom da igra protiv bivšeg tima. Biće odličan meč, te po nama nema favorita.

Denver Nagets

Upitni
Brin Forbs – 9 poena, 2 skoka.

Ne igraju
Vlatko Čančar – 4.1 poen, 1.8 skokova.
Džamal Muri – Nije igrao ove sezone.
Majkl Porter mlađi – 9.9 poena, 6.6 skokova, 1.9 asistencija.
Džamajkl Grin – 6 poena, 4 skoka.

Memfis Grizlis

Ne igraju
Dilion Bruks – 18.5 poena, 3 skoka, 3 asistencije.
Kajl Anderson – 8.3 poena, 5.2 skoka, 2.6 asistencije.
Desmion Bejn – 17.7 poena, 4.4 skoka, 2.4 asistencije.
Tajus Džouns – 8 poena, 3 skoka, 4 asistencije.

Viđenje utakmice

Devner igra na krilima Nikole Jokića, te je to ništa novo za svakoga ko makar baci pogleda na neki rezultat košarke. Pitanje je koliko Nikola može, ma da je u prethodnoj utakmici imao pomoć Morisa i Gordona pa se nadamo da će i večeras uz njih dvojicu upisati eventualnu pobedu. Sa druge strane, Memfis je poražen od Milvokija, ali Morant i Džekson su pružili sjajne partije, te se odd njih dvojice to očekuje i večeras kako bi odneli eventualnu pobedu nad Nagetsima.

Juta Džez 

Ne igraju
Hasan Vajtsajd – 8 poena, 7 skokova.
Donovan Mičel – 25.5 poena, 4 skoka, 5.2 asistencije.

Detrout Pistons

Upitni
Kilijan Hejs – 6.2 poena, 3 skoka, 3.6 asistencija.

Ne igraju
Džeremi Grent – 20 poena, 5 skokova.
Keli Olinik – 12.5 poena, 5.3 skoka.
Frenk Džekson – 10.7 poena, 1.5 skok.

Viđenje utakmice

Koliko može Juta bez Mičela? Izgleda ne puno obzirom da su izgubili od Hjustona prethodni meč. Gober i Bogdanović su odigrali dobro, ali očigledno ne dovoljno dobro da bi odneli pobedu nad Hjustonom. Prethodni meč od Detorita su takođe izgubili, pa je pitanje šta mogu večeras. Sa druge strane, Kaningem je odigrao vanserijski prethodni duel sa Jutom, pa bi mogao na taj motiv igrati i večeras, te voditi svoj tim do eventualne pobede nad Jutom, zajedno sa Bejom i Dialoom.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju
Drejmond Grin – 8 poena, 7.5 skokova, 7.5 asistencija.
Klej Tompson – 14.7 poena, 2.8 skokova, 2 asistencije.
Džejms Vajzmen – Ne igra cele sezone.

Hjuston Roketsi

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Hoće li nam Voriorsi opet prirediti iznenađenje večeras, obzirom da su sinoć izgubili od razvojnog tima Indijane. Kari je odigrao odlično, ali nije imao podršku saigrača, pa je pitanje koliko može sam i bez Grina. Sa druge strane, hjuston je deklasirao Jutu u prethodnom meču, pa na tim krilima idu u San Francisko da pokušaju opet ukrasti pobedu ogromnom favoritu. Na krilima Vuda i Portera igraju Roketsi, pa ostajeda vidimo sam ishod meča večeras, ali se nadamo da neće biti neprijatno iznenađenje od strane Voriorsa kao sinoć.