Izostanci

Izostanci, 22. januar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.01.2022 00:00
Izostanci, 22. januar
Izostanci, 22. januar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Milvoki Baks

Ne igraju
Bruk Lopez
– Ne igra od prvog kola.

Sakramento Kings

Upitni
Tajris Haliburton – 13.7 poena, 4 skoka, 7 asistencija.

Viđenje utakmice

Milvoki je u ovom meču ogroman favorit. Janis i Midlton igraju na zavidnom nivou, a sinoć su na mali broj poena dobili Bulse koji su pružili otpor koliki su mogli obzirom da igraju bez Lavina. Sa druge strane, Foks i Hild se najviše pitaju u Kingsima usled izostanka Haliburtona koji je u poslednje vreme igrao sjajno, ali kovid ga je odstranio sa terena. Suma sumarum, meč će bti interesantan obzirom da je Milvoki imao tešku utakmicu sinoć, te su umorni, dok su Kingsi odmorniji kud i kamo.

Klivlend Kavalirs

Upitni
Režon Rondo
– 4 poena, 3 skoka, 4 asistencije.

Oklahoma Siti Tander

Ne igraju
Vit Krejci – Nije bitan za tim.

Viđenje utakmice

Klivlend je daleko ispred Oklahome po mnogome, te i sama igra Kavsa ove sezone je iznenadila mnoge, obzirom da se nalaze u samom vrhu paklene Istočne konferencije. Garland je predvodnik na terenu, odlično to radi i od njega najviše zavisi sam tok utakmice Klivlenda uglavnom. Mobli i Alen rade svoj posao, ma da je Alen u nešto slabijoj formi, ali to bi večeras moglo da se promeni obzirom da Oklahome nema toliko kvalitetne centre kao što Klivlend ima. Sinoć je sa druge strane, Oklahoma izgubila velikom razlikom, a istakli su se Gidi i Aleksander. Dort je zatajio, pa verujemo da ukoliko sva trojica budu u elementu, mogu napraviti neko iznenađenje i eventualno odneti pobedu iz Ohaja.

Finiks Sans

Ne igraju
Abdul Nejder – 2.4 poena, 1.9 skokova.
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Diandre Ejton – 16.8 poena, 10.6 skokova.

Indijana Pejsers

Upitni
Malkom Brogdon – 
18 poena, 5 skokova, 6 asistencija.
Karis Lavert – 18.5 poena, 3.5 skoka, 4 asistencije.

Ne igraju

Ti Džej Mekkonel – 8.4 poena, 4.8 asistencija.
Ti Džej Voren – Ne igra od početka sezone.
Majls Tarner – 13 poena, 7 skokova.
Domatas Sabonis – 19 poena, 12 skokova, 5 asistencija.

Viđenje utakmice

Utakmica u kojoj je Finiks blagi favorit, obzirom na prethodnu utakmicu koju je Indijana odigrala sa Lejkersima, svašta možemo očekivati od njih. Buker i Pol moraju da odigraju na visokom nivou kako bi u ovoj utakmici upisali eventualnu pobedu, obzirom da nemaju Ejtona pod košem, a Mekgi i Bijombo rade sasvim korektan posao. Sa druge strane, bez visokih Sabonisa i Tarnera nastupaju Pejsersi. nadaju se povratku Laverta i Brogdona u tim, te bi im to svakako puno značilo, obzirom da su na prethodnom meču bili bez apsolutno svih startera. Suma sumarum, odličan meč bi ovo mogao biti ukoliko Indijana zbije redove.