Izostanci

Izostanci, 1. februar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.02.2022 00:00
Izostanci, 1. februar
Izostanci, 1. februar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Detrout Pistons

Upitni
Džoš Džekson – 7 poena, 3 skoka.

Nju Orleans Pelikans

Upitni
Brendon Ingram –
22.5 poena, 6 skokova, 5 asistencija.

Ne igraju
Zajon Vilijamson – Ne igra cele sezone.

Viđenje utakmice

Detorit je možemo reći napkon kompletan. Večeras se u sastav vraća Grent posle izvesnog vremena te će predstavljati ozbiljno pojačanje za Pistonse u nastavnku sezone. Naspurot tome, Kaningem je imao sjajan prethodni meč, upisao je tripl-dabl, uz sjajnog Beja, te će Pistonsi na krilima ova tri igrača predstavljati ozbiljan problem Pelikansima. Sa druge strane, Pelikasni iščekuju da se Ingram i Valančiunas vrate u tim, bukvalno su im neophodni da bi ostvarili neki bolji rezultat. Ma koliko ostatak tima želeo pobedu, večeras će biti mnogo teže doći do toga, pre svega zbog povratka Grenta, te raspoloženih Beja i Kaningema.

Milvoki Baks

Ne igraju
Bruk Lopez
– Ne igra od prvog kola.
Džordž Hil – 7 poena, 3 skoka, 2.5 asistencije.

Vašington Vizards

Bredli Bil – 23 poena, 5 skokova, 6.5 asistencija.

Viđenje utakmice

Milvoki u skoro punom sastavu dočekuje i te kako oslabljenu ekipu Vašingtona. Sa jedna strane, Janis i kompanija su neočivano izgubili ogromnom razlikom od Denvera te će večeras Janis, Midlton i Holidej definitivno morati mnogo više da zapnu ukoliko misle da ondesu pobedu sa ovog meča večeras. Sa druge strane Vizardsi igraju loše u poslednje vreme, te bez Bila teško da mogu uraditi nešto više protiv Milvokija. Kuzma i Dinvidi su im jedina nada, ali obzirom da je Dinvidi postao jedna od trejd priča pitanje je koliko će i kako to uticati na njega.

Toronto Reptors

Ne igraju
Goran Dragić
– 8 poena, 3 skoka.
Kem Birč – 6 poena, 5 skokova.

Majami Hit

Upitni
Džimi Batler – 22 poena, 6 skokova, 6 asistencija.
Pi Džej Taker – 8.5 poena, 5.5 skokova.

Ne igraju

Markif Moris – Ne igra od Jokićeve vaspitne.
Viktor Oladipo – Ne igra od početka sezone.
Kajl Lauri – 13.5 poena, 4.5 skoka, 8.5 asistencija.
Omer Jurceven – 6 poena, 6 skokova.

Viđenje utakmice

Toronto u ovu utakmicu ulazi posle sinoćnje pobede i sjajne partije. Sijakam i Trent su predovodili svoj tim, te se od njih to traži i večeras, te uz malo efikasniju i bolju partiju Vanvlit i Anunobija i te kako bi mogli da ugroze Majami koji nije u punom sastavu. Sa druge strane, Batler je upitan, nema Laurija i Takera verovatno, pa ostaje pitanje kako će posle sinoćnjeg poraza od Bostona ova ekipa uspeti da se oporavi i odigra bolje, te eventualno upiše pobedu u gotima protiv favorizovanog Toronta.

Čikago Buls

Ne igraju
Patrik Vilijams – 6.6 poena, 2.2 skoka.
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.
Aleks Karuso – 8.5 poema, 3.9 skokova, 3.9 asistencija.

Orlando Medžik

Ne igraju
Džonatan Ajzak – Nije igrao ove sezone.
Markel Fulc – Nije igrao ove sezone.
Majkl Karter-Vilijams – Nije igrao ove sezone.
Ituan Mur – Nije igrao ove sezone.

Viđenje utakmice

Čikago je konsolidovao svoje redove i počeo da melje. Lavin i Demar funkcionišu sjajno, Vučević potpomaže, a na prethodnom meču je iskočio i Džavonte Grin koji je odigrao sjajan meč. Verujemo da bi večeras Vučević mogao da iskoči kao glavni igrač, obzirom da igra protiv svog bivšeg klub, ali će naspram sebe imati Bambu i Kartera koji nisu za podceniti nimalo. Sa druge strane , najviše se očekuje od Entonija i Sagsa, ali je odlično pitanje koliko mogu karter i Bamba pod košem, obzirom da je tu odbrana Čikaga najtanja. Biće ovo interesantan duel ukoliko se starteri Orlanda raspucaju.

Minesota Timbervulvsi

Upitni
Patrik Beverli –
9 peona, 4.5 skoka, 5 asistencija.
Džoš Okogi – 3 poena, 2 skoka.
Dianđelo Rasel – 18.8 poena, 3.5 skoka, 7 asistencija.

Denver Nagets

Upitni
Nikola Jokić
– 26 poena, 13.7  skokova, 7.8 asistencija.
Demarkus Kazins – 8.5 poena, 6 skokova.

Ne igraju
Vlatko Čančar – 4.1 poen, 1.8 skokova.
Džamal Muri – Nije igrao ove sezone.
Majkl Porter mlađi – 9.9 poena, 6.6 skokova, 1.9 asistencija.

Viđenje utakmice

Minesota u ovaj duel ulazi nadajući se da Jokić večeras propušta meč. U tom slučaju bi Tauns mogao imati jako veliku ulogu protiv Denvera, te Edvards naspram sebe ne bi imao Gordona, koji će se u tom slučaju pomeriti na krilnog centra, pa bi im se nekako i otvorio lakši put ka eventualnoj pobedi večeras. Sa druge strane, uzdaju se i nadaju da če Jokić zaigrati večeras. Od njega zavisi ceo tim. Ukoliko on ne bude igrao, verujemo da će Gordon i Moris preuzeti veći deo njegovih šuteva, a što se Bartona tiče, on svakako ima svoje šuteve i po tome nastavlja. Mogao bi biti jako interesantan duel za sve ljubitelje košarke ukoliko Jokić ne bude igrao, taman da se vidi gde je Denver bez njega.

San Antonio Spurs

Ne igraju
Zek Kolins – Nije igrao ove sezone.

Golden Stejt Voriors

Upitni
Nemanja Bjelica  – 6.4 poena, 4 skoka, 1.8 asistencija.
Oto Porter – 8.7 poena, 5.3 asistencije.

Ne igraju
Drejmond Grin – 8 poena, 7.5 skokova, 7.5 asistencija.
Andre Iguadala – 5 poena, 4 skoka, 4 asistencije.
Džejms Vajzmen – Ne igra cele sezone.

Viđenje utakmice

Sparsi ulaze u punom sastavu portiv Voriorsa. Mari i Vajt, kao i Purtul se vraćaju u sastav večeras nakon jedne utakmice odmora, te verujemo da će spremni dočekati Voriorse koji su sinoć deklasirali Hjuston. Sa druge strane Voriorsi su umorniji dosta, sinoć su igrali utakmicu u Teksasu protiv Hjustona i pitanje u kakvom su stanju večeras. Pobedili su na krilima Karija, ali bi im večeras trebalo dosta više da bi pobedili odmorne Sparse. Suma sumarum, biće sjajan duel ove dve ekipe večeras.

Finiks Sans

Ne igraju
Abdul Nejder – 2.4 poena, 1.9 skokova.
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Kameron Pejn – 10.5 poena, 3.5 asistencije.
Diandre Ejton – 16.8 poena, 10.6 skokova.
Džej Krauder – 9 poena, 5 skokova.
Džavel Mekgi – 10 poena, 7 skokova.

Bruklin Nets

Upitni
Džejms Harden – 23 poena, 8 skokova, 10 asistencija.

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Kevind Durent – 29.3 poena, 7.5 skokova, 6 asistencija.
Pol Milsap – 3.5 poena, 4 skoka.
Lamarkus Oldridž – 13.5 poena, 5.5 skokova.

Viđenje utakmice

Finiks u ovaj meč ulazi kao favorit, ali je pitanje koliko i kako će bez prvog centra ekipe. Pol i Buker nose ovaj tim na svojim leđima, pravi su lideri i to se vidi kroz skoro svaku utakmicu ove szone, uz sve to imaju Mikala i Džonsona koji odlično pokrivaju sve što treba i imaju uloge koje im leže te su se uklopili u sistem. Sa druge strane, Bruklin se nada da će harden zaigrati večeras, te bi uz Irvinga i Milsa.