Izostanci

Izostanci, 7. februar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.02.2022 00:00
Izostanci, 7. februar
Izostanci, 7. februar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Vašington Vizards

Ne igraju
Bredli Bil – 
23 poena, 5 skokova, 6.5 asistencija.
Daniel Gaford – 9 poena, 6 skokova.

Majami Hit

Upitni
Maks Štrus – 11.5 poena, 3.5 skoka.
Kaleb Martin – 9.5 poena, 4 skoka.
Tajler Hiro – 20 poena, 5 skokova, 4 asistencije.
Džimi Batler – 21.9 poena, 6.3 skoka, 6.3 asistencije.

Ne igraju
Markif Moris – Ne igra od Jokićeve vaspitne.
Viktor Oladipo – Ne igra od početka sezone.

Viđenje utakmice

Vizardsi se ”dave” i ne mogu da izađu iz perioda loših igara. Jednostavno, kada nema Bredlija Bila, ni Kuzma sam ne može vući ove momke. Dinvidi ne igra kako se očekivalo, Poup i Brajant nisu opcije za konstantne košgetere, te ne može se očekivati ni previše protiv Hita večeras. Sa druge strane, verujemo da Hit neće puno ni zapeti protiv Vizardsa, obzirom da oni jednostavno i bez Batlera imaju dovoljno kvaliteta da pobede oslabljene Vizardse. Tu pre svega mislimo na Adebaja i Laurija, koji će usled njegovog eventualnog izostanka predvoditi ekipu.

Šarlot Horentsi

Ne igraju
Džejlen Mekdenijels
– 6.5 poena, 3.5 skoka.

Toronto Reptors

Ne igraju
Goran Dragić
– 8 poena, 3 skoka.

Viđenje utakmice

Biće ovo interesantan duel dve ekipe koje igraju na veliki broj poena, ma da Reptorsi umeju stegnuti odbranu kada to žele za razliku od Hornetsa. Sa jedne strane, Lamelo i Bridžes moraju mnogo bolje nego inače ukoliko misle da pobede večerašnje goste, ekipu Reptorsa. najviše će se gladati baš ka Lamelu i Rožiru koji su odlični napadači, te ih treba nekako i zaustaviti, samo je pitanje kako će rukovati Nurs odbranom protiv moćnog napada Hornetsa. Toronto bi svoju šansu mogao da traži brzom igrom i pod košem protiv Ubrea i Hejvorda, tačno mislimo na Anunobija i Sijakama, te Barnsa. Svakako, ukoliko Hornetsi budu skupljali u odbrani, Toronto ima odlične šutere, dodše svi šutiraju i verujem da se neće ponoviti onako loša partija kao protiv Portlanda pre dve nedelje kada u prvom poluvremenu nisu mogli da pogode ništa.

Čikago Buls

Upitni
Zek Lavin
– 25 poena, 5 skokova, 4 asistencije.
Kobi Vajt – 13 poena, 3 skoka, 3 asistencije.

Ne igraju
Patrik Vilijams – 6.6 poena, 2.2 skoka.
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.
Aleks Karuso – 8.5 poema, 3.9 skokova, 3.9 asistencija.

Finiks Sans

Ne igraju

Abdul Nejder – 2.4 poena, 1.9 skokova.
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Kameron Pejn – 10.5 poena, 3.5 asistencije.
Lendri Šamet – 7.5 poena, 2 skoka.

Viđenje utakmice

Ovo bi mogao biti jedan jako interesantan duel, pogotovo ako bude Zek Lavin igrao. Sa jedne strane, videli smo još ranije da Bulsi ne mogu igrati i pobeđivati bez Lavina, to je pokazano i sinoć porazom protiv Filadelfije, te se oni najviše nadaju da bi on zaigrao. Svakako da Demar igra sjajno, te da Vučević ima solidne partije, ali nedovoljno da se pokažu zubi i ozbiljnije pripreti ekipi kao što su Sansi. Sa druge strane, Buker i Pol su strah i trepet u ligi, na sve to kada igra Ejton, deluje nemoguće zaustaviti ih. Večeras će Ejton imati naspram sebe Vučevića koji i nije tako sjajan defanzivac, pa ostaje da vidimo kako će se završiti taj duel, obzirom da Demar ukoliko ne igra Lavin, teško može da nadigra Pola i Bukera zajedno.

Oklahoma Siti Tander

Ne igraju
Vit Krejci – Nije bitan za tim.
Šej Gildžius Aleksander – 23 poena, 5 skokova, 5.5 asistencija.
Džeremaja Robinson – 7 poena, 6 skokova.
Aron Vigins – 7.5 poena, 3.5 skoka.
Lu Dort – 17 poena, 4 skoka.

Golden Stejt Voriors

Upitni
Oto Porter – 8.7 poena, 5.3 asistencije.
Andre Iguadala – 5 poena, 4 skoka, 4 asistencije.

Ne igraju
Drejmond Grin – 8 poena, 7.5 skokova, 7.5 asistencija.
Džejms Vajzmen – Ne igra cele sezone.
Nemanja Bjelica  – 6.4 poena, 4 skoka, 1.8 asistencija.

Viđenje utakmice

Definitivno je da ovde znamo ko je ogroman favorit, ali Oklahoma je poslednjih par mečeva i te kako znala da iznenadi, te na krilima Gidija i Dorta napravi iznenađenje. Samo, verujemo da to večeras i ne može baš biti slučaj. Kari i Tompson su sjajni, pronalaze ritam i uz pomoć Viginsa i Pula mogu haos da naprave i pravi spektakl. sa druge strane, Gidi je izgleda osuđen da sam predvodi Oklahomu protiv moćne ekipe kao što su Voriorsi, pa je pitanje koje čudo treba da se desi kako bi oni iole prišli njima večeras.

Juta Džez 

Upitni
Rudi Gej
– 9 poena, 4.5 skoka.
Džordan Klarkson – 15.5 poena, 3.5 skoka.

Ne igraju
Rudi Gober – 16 poena, 15 skokova.

Njujork Niks

Ne igraju
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.

Viđenje utakmice

Juta dočekuje nemoćne Nikse ove sezone, koji i deluju ali se i raspadaju. Ne zna se na koju stranu puca, ali jedno je sigurno, Rendl kada hoće, i te kako može da igra. To je pokazao protiv Lejkersa, a verujem oda će i večeras to pokazati protiv Jute u gostima. Neko ko bi mogao da donese prednost Niksima, jeste Furnije ukoliko se bude raspucao. Na drugoj strani, sve oči su uprte u Mičela i Bogdanovića, te kako će oni rešiti ovaj meč, ali se očekuje da to bude u lakšem ritmu.