Izostanci

Izostanci, 9. februar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.02.2022 00:00
Izostanci, 9. februar
Izostanci, 9. februar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Klivlend Kavalirs

Upitni
Darius Garland
– 20 poena, 3 skoka, 8 asistencija.

Ne igraju
Lauri Markanen – 13.6 poena, 5.3 skoka.

San Antonio Spars

Upitni
Tre Džons – 5 poena, 2 skoka, 2 asistencije.
Loni Voker – 11 poena, 2.5 skoka, 2 asistencije.

Viđenje utakmice

Klivlend bi večeras mogao da nastupi skoro pa u kompletnom sastavu, uključujući i pridošlicu Leverta, koji bi trebao biti jedno veliko pojačanje za već jak Klivlend. Pitanje je da li će Garland večeras igrati, pa ostaje samo to da se vidi, ali obzirom da je Levert tu, mogao bi veoma lako da pokrije njegovu rolu, obzirom da mu je sekundarna pozicija plej. Opet Sa druge strane, Imaće Marija koji je sjajan defanzivac te će morati dobro da se pomoču oko postizanja poena, te i branjenja svog koša, obzirom da je dugoruki Mari sjajan i košgeter, što možemo videti na njegovom proseku od 19 poena po meču. Svakako će biti najinteresantnije pod košem gde Purtul ima ogroman posao da brani Moblija i Alena koji deluju trenutno nezaustavljivo, te tornjevi Kavsa igraju sjajno i retko koja defanziva ima rešenje za njih. U svakom slučaju, jedna veoma interesantna utakmica za gledati, te može biti puna preokreta pogotovo što Sparsi nisu igrali poslednjih četiri dana.

Šarlot Horentsi

Ne igraju
Džejlen Mekdenijels
– 6.5 poena, 3.5 skoka.
Kodi Martin – 8 poena, 4 skoka, 2 asistencije.
Gordan Hejvord – 16 poena, 4.5 skoka, 3.5 asistencije.
Džejms Buknajt – 5 poena, 1.5 skok.

Čikago Buls

Ne igraju
Patrik Vilijams – 6.6 poena, 2.2 skoka.
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.
Aleks Karuso – 8.5 poema, 3.9 skokova, 3.9 asistencija.
Ajo Dosunmu – 8 poena, 2.5 skoka, 2.5 asistencije.
Derik Džouns – 6.5 poena, 3.5 skoka.

Viđenje utakmice

Ovo bi mogao biti jedan duel koji će da odlikuje veoma košgeterskim učinkom obe ekipe. Sa jedne strane Lamelo, Bridžes, Rozir i Ubre predstavljaju stvarno veliku pretnju za svaku odbranu, pogotovo kada su jako dobro raspoloženi i odmorni, treba naći odbranu protiv njih. Ali isto tako Bulsi odlikuju veoma velikim napadačkim arsenalom pre svega u Demaru i Lavinu, zatim i Vučeviću koji igraju sjajno, ali nemaju sreće u poslednjih par utakmica, ali se nadamo da bi oni to mogli da dovedu na drugu stranu, te eventualno odnesu pobedu večeras protiv Šarlota. X faktor na ovom meču bi mogao biti Grin iz Bulsa, koji igra sjajno, te se njemu uz Vučevića i te kako otvara prostor u napadu.

Oklahoma Siti Tander

Ne igraju
Šej Gildžius Aleksander – 23 poena, 5 skokova, 5.5 asistencija.
Džeremaja Robinson – 7 poena, 6 skokova.
Aron Vigins – 7.5 poena, 3.5 skoka.
Ajzea Robi – 6.5 poena, 3.5 skoka.
Majk Muskala – 8 poena, 3 skoka.

Toronto Reptors

Ne igraju
Goran Dragić
– 8 poena, 3 skoka.

Viđenje utakmice

Oklahoma ume da iznenadi, to smo definitivno naučili iz par prethodnih utakmica gde su Gidi i Dort jako dobro vodili ovaj tim, te stigli do par iznenađenja, pa smo se i mi opekli i ogrešili o njih. Opet, mislimo da večeras moraju izvesti neko veliko čudo i da ograniče Sijakama, Anunobija, Vanvlita, Trenta i Barnsa na neki mnogo manji broj poena, da bi eventualno dobili ovaj meč. Sa druge strane, Reptorsi verovatno veruju u pobedu velikom razlikom, pa je pitanje koliko će oni večeras uopšte i zapeti, pa ostaje da vidimo samo konačan ishod koji bi trebao biti u korist Reptorsa, ali kao što rekosmo, sačekajmo, umeju Tanderi da iznenade.

Portland Trejl Blejzers

Ne igraju
Dejmian Lilard – 24 poena, 4 skoka, 7 asistencija.
Kodi Zeler – 5.2 poena, 4.6 skokova.
Nasir Litl – 9 poena, 5.5 skokova.
Nik Aleksander Voker – 13 poena, 3 skoka, 3 asistencije.
Erik Bledso – 10 poena, 3.5 skoka, 4 asistencije.
Doš Hart – 13.5 poena, 8 skokova, 4 asistencije.
Keon Džonson – 3.5 poena, 1.5 skok.
Didi Louzda – Nebitan za rotaciju.
Tomaš Satoranski – Povređren, ne zna se datum povratka.

Los Anđeles Lejkersi

Upitni
Dvajt Hauard
– 5.2 poena, 5.4 skoka.

Ne igraju
Kendrik Nan – Ne igra od početka sezone.
Karmelo Entoni – 13.4 ponea, 4.2 skoka.

Viđenje utakmice

Portland je ušao u potpunu rekonstrukciju tima, pitanje je kako će se to završiti, ali deluje da su odradili sjajan posao. Anfri Simons će do kraja sezone imati odrešene ruke, kao i Nurkić, pa večeras se očekuje od njih najviše. Sa druge strane se nalaze Lejkersi koji su u nokdaunu, posle poraza od baksa pitanje je da li će uprava do večeras napraviti neke drastične promene pošto Lebron i dejvis jednostavno ne mogu sami da izguraju do prstena ove godine, nije to to. A večeras moraju da pobede ukoliko misle da odu u plej-in, te Dejvis i Lebron moraju da zapnu kako bi eventualno odneli pobedu iz Portlanda.

Sakramento Kingsi

Upitni
Marvin Begli
– 9 poena, 7 skokova.
Mauris Harkles – 5 poena, 2.5 skoka.
Džastin Holidej – 11 poena, 3 skoka, 2 asistencije.
Rišan Holms –  12 poena, 8 skokova.
Džeremi Lemb – 7 poena, 2.5 skoka.
Domatas Sabonis – 19 poena, 12 skokova.

Ne igraju
Terens Dejvis
– 10.4 poena, 3.1 skok.

Minesota Timbervulvsi

Ne igraju
Mekkinli Rajt – Nebitan za rotaciju.

Viđenje utakmice

Ovde je jako teško bilo šta reći za Kingse, obzirom da su apsolutno sve pridošlice pod znakom pitanja i pitanje je ko će igrati. Dok sa druge strane kod Vulvsa znamo da igra njihov trio na koji će se oni najviše i osloniti, te verujemo da ukoliko ne bude niko igrao od pojačanje, ali i da igra, Vulvsi mogu do pobede, samo zato što igraju sjajno ove sezone i stvaraju reputaciju ozbiljnog tima.

Juta Džez 

Upitni
Rudi Gej
– 9 poena, 4.5 skoka.

Ne igraju
Rudi Gober – 16 poena, 15 skokova.

Golden Stejt Voriors

Upitni
Kevon Luni – 6 poena, 7.5 skokova.

Ne igraju
Drejmond Grin – 8 poena, 7.5 skokova, 7.5 asistencija.
Džejms Vajzmen – Ne igra cele sezone.
Nemanja Bjelica  – 6.4 poena, 4 skoka, 1.8 asistencija.
Andre Iguadala – 5 poena, 4 skoka, 4 asistencije.
Klej Tompson – 16.5 poena, 3 skoka, 3 asistencije.

Viđenje utakmice

Ovo će biti duel dve ekipe za vrh Zapada, pa se očekuje veoma velika borba. U prethodnom meču su igrali na veoma mali broj poena, te su Voriorsi pobedili sa 94-92, i tako odneli pobedu. Večeras Mičel predvodi Jutu, te verujemo da će u njegovim rukama biti veliki deo lopti, pogotovo što nema Gobera, on i Bogdanović će kao i uvek imati odrešene ruke u napadu. Sa druge strane, Kari neće imati pomoć Grina i Kleja, pa će morati uz viginsa i Pula da se potrudi maksimalno kako bi svom timu obezbedio pobedu u večerašnjem meču. Biće ovo jako interesantan duel, kao i uvek kada igraju ove dve ekipe.