Izostanci

Izostanci, 10. februar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.02.2022 00:00
Izostanci, 10. februar
Izostanci, 10. februar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Detroit Pistons

Upitni
Kejd Kaningem
– 16 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.

Memfis Grizlis

Ne igraju
Dilion Bruks – 18.5 poena, 3 skoka, 3 asistencije.

Viđenje utakmice

Pistonsi su prilično aktivni u ovom prelaznom roku, te su malo pre doveli Beglija i verujemo da će do kraja večeri verovatno napraviti još neki trejd vredan pomena. Opet, večeras dočekuju Memfis koji je svakako favorit u ovom susretu, te je pitanje koliko uopšte mogu oni da pariraju njima. Grent i Bej bi trebalo da igraju, ali se pominje u nekim navodima da će Grent biti trejdovan ukoliko Pistonsi dobiju dva pika prve runde. Sa drge strane, Memfis je spokojan. Mlad i odličan tim. Treći najbolji skor u ligi i Morant na čelu. Večeras su kao što rekosmo favoriti, pa se očekuje rutinska pobeda nad oslabljenim Detoritom.

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju
Zajon Vilijamson – Ne igra cele sezone.
Vili Hernangomez – 9 poena, 7 skokova.
Leri Nens – 7 poena, 5.5 skokova.

Majami Hit

Ne igraju
Markif Moris – Ne igra od Jokićeve vaspitne.
Viktor Oladipo – Ne igra od početka sezone.

Viđenje utakmice

Majami je tako reći večeras u punom sastavu, te je pitanje koliko mogu Pelikansi protiv njih. Mekkalum večeras nastupa za njih, uz Ingrama i Valančiunasa je svakako opasna pretnja po odbranu Hhita, ali opet, hit je u punom sastavu, pa je pitanje da li i koliko mogu Pelikasni večeras. Sa druge tsrane, Pelikansi ni ovako nisu igrali preterano dobru i efikasnu odbranu, sa Mekkalumom je to još teže, te verujemo da će Lauri, Batleri Hiro, naći način da ih terorišu u napadu. Jedino će biti upitan Adebajo portiv Valančiunasa, i to će biti jako interesantan duel pod košem.

Vašington Vizards

Ne igraju
Bredli Bil – 
23 poena, 5 skokova, 6.5 asistencija.
Daniel Gaford – 9 poena, 6 skokova.

Bruklin Nets

Upitni
Nik Klakston
– 9 poena, 5.5 skokova.

Ne igraju

Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Kevind Durent – 29.3 poena, 7.5 skokova, 6 asistencija.
Lamarkus Oldridž – 13.5 poena, 5.5 skokova.
.

Viđenje utakmice

Desilo se, Harden je trejdovan. Došli su Simons, Kari, Dramond i dva pika prve runde. Večeras je sve na leđima Irvinga, pitanje je koliko će moći protiv Vizardsa sam, ma da ni oni nisu bili sjajni u poslednje vreme, te ne znamo šta očekivati. Sa druge strane, Kuzma i Dinvidi moraju da se probude, te Dinvidi ima razlog više obzriom da igra protiv ekipe koja ga je trejdovala, pa svakako očekujemo neku bolju partiju nego inače što pruža ove sezone.

Hjuston Roketsi

Upitni
Erik Gordon
– 14 poena, 3 asistencije.

Ne igraju
Džon Vol – Ne igra cele sezone.
Usman Garuba – Nebitan za rotaciju.

Toronto Reptors

SVI IGRAJU.

Viđenje utakmice

Hjuston u ovu utakmicu ulazi sa nadom da može iznenaditi Reptorse. Porter i Vud igraju solidno, ali je pitanje da li će moći ikako da pariraju Sijakamu i drugarima. Jednostavno, Toronto deluje baš moćno, imaju smol-bol petorku koja sjajno funkcioniše  i pitanje je koliko mogu Vud i drugovi tome da pariraju. Dok sa druge strane, Vud će imati paklen posao u postizanju poena, kao i Porter kojeg će čuvati Anunobi, a on je prava napast u odbrani. Toronto jeste favorit, ali Hjuston ume da iznenadi ove sezone.

Dalas Maveriks

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova.
Kristaps Porzingis – 19.2 poena, 7.7 skokova.

Los Anđeles Klipersi

Ne igraju
Pol Džordž
– 24.7 poena, 7.1 skok, 5.5 asistencija, 2 ukradene.
Kavaj Lenard – Nije igrao od početka sezone.
Džejson Preston – Nije igrao od početka sezone.

Viđenje utakmice

Klieprsi su večeras obavili trejd u kom su dali Ibaku u Milvoki, a kod njih su stigli Odželej i Hud. Pitanje je ko je ovde na dobitku i koliko. Klipersi su se još ranije pojačali Konvingtonom i Pauelom, te imaju širu rotaciju i očekuje se da počne delovati ovaj trejd, pa bi već večeras mogli možda da iznenade Maverikse. Sa druge strane, Porzingis je u trejd glasinama, i pitanje je momenta da li će biti trejovan, te Luka i Branson večeras moraju na svojim leđima sve da iznesu ukoliko misle da upišu eventualnu pobedu nad Klipersima.

Golden Stejt Voriors

Ne igraju
Drejmond Grin – 8 poena, 7.5 skokova, 7.5 asistencija.
Džejms Vajzmen – Ne igra cele sezone.
Nemanja Bjelica  – 6.4 poena, 4 skoka, 1.8 asistencija.
Andre Iguadala – 5 poena, 4 skoka, 4 asistencije.
Oto Porter – 8 poena, 6 skokova.

Njujork Niks

Upitni
Kuetin Grajms – 6 poena, 2 skoka.
Nerlans Noel – 3.5 poena, 5.5 skokova.
Ar Džej Beret – 18 poena, 6 skokova, 2.5 asistencije.
Mičel Robinson – 9 poena, 9 skokova.

Ne igraju
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.

Viđenje utakmice

Voriorsi su jako ozbiljan tim, ne pominju se u trejd glasinama, pa verujem oda će ovaj sastav ostati. Kari i Klej predvode tim večeras, te verujemo da će kao glavne uzdanice trenera Stiva, predvoditi svoj tim do eventualne pobede. Sa druge strane, Niksi su još uvek tihi na tržištu i pitanje je da li će se išta menjati kod njih večeras. Rendl će morati bez Bereta večeras da vuče tim i pitanje je koliko će moći protiv sjajne odbrane Golden Stejta.

Finiks Sans

Ne igraju
Abdul Nejder – 2.4 poena, 1.9 skokova.
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Kameron Pejn – 10.5 poena, 3.5 asistencije.
Lendri Šamet – 7.5 poena, 2 skoka.

Milvoki Baks

Upitni
Džordž Hil
– 7 poena, 3 skoka.

Ne igraju
Bruk Lopez – Ne igra od starta.

Viđenje utakmice

I jedan i drugi tim su, pa može se reći kompletni. Biće jako interesantno videti duel Janisa i Kamerona Pejna, ali verujemo da će janis kao jedan od glavnih kandidata za MVP nagradu naći način da dođe do koša, kao i pored Ejtona, s tim da će mu to biti malo teže. Sa druge strane, Midlton protiv Bukera, svakako da je Buker slabiji defanzivac i da bi Midlton mogao da postigne koji poen više, ali je pitanje da li će obzirom da će muku mučiti u defanzivi. Ne mestu organizatora igre, Pol i Holidej će imati paklen duel, te ćemo videti zapravo koliko je Holidej dobar defanzivac, ili koliko je Pol dobar ofanzivac. Suma sumarumm meč za uživanje.