Izostanci

Izostanci, 15. februar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.02.2022 00:00
Izostanci, 15. februar
Izostanci, 15. februar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Atlanta Hoks

Upitni
Delon Rajt
– 4 poena, 3 skoka.
Bogdan Bogdanović – 14 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Džon Kolins – 17 poena, 8 skokova.

Klivlend Kavalirs

Ne igraju
Lauri Markanen – 13.6 poena, 5.3 skoka.

Viđenje utakmice

Atlanta Hoksi su odigrali jako loše protiv Seltiksa, te je to izgledalo kao rutinska pobeda Bostona. Jang jeste odigrao dobro, kao i Bogdan, ali je pitanje koje se postavlja, gde su osatli? Baš tako je i večeras, Jang će verovatno bez Bogija na Kavse koji su moćni odbrambeno, te je tu i Rondo koji igra sjajnu odbranu te se očekuje da ga zaustavi. Sa druge strane, Kavsi deluju prilično moćno, a imaju mlad tim. Alen i mobli pod košem sve rešavaju, te mislimo da ne bi trebalo da imaju većih problema protiv Galinarija i Kapele, kao i Garland uz Laverta koji igraju sjajno. Biće interesantno videti ih večeras sve zajedno protiv solidne ekipe Hoksa.

Majami Hit

Upitni
Džimi Batler
– 22 poena, 6 skokova, 6 asistencija.
Kaleb Martin – 9.5 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Markif Moris – Ne igra od Jokićeve vaspitne.
Viktor Oladipo – Ne igra od početka sezone.
Tajler Hiro – 20 poena, 5 skokova, 4 asistencije.

Dalas Maveriks

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova.
Markis Kris – Nije nastupao za Dalas.
Redži Bulok – 8 poena, 4.5 skoka.
Teo Pinson – Nebitan za rotaciju.

Viđenje utakmice

Hit očekuje jako naporno domaćinstvo protiv sasvim solidnog Dalasa. U Hitu se nadaju da će Batler igarti večeras, obzirom da je glavni igrač Hita, te da uz Adebaja i Laurija može naneti poraz Dalasu. Svakako da Adebajo ima ogromnu prednost večeras u odnosu na Dalas, obzirom da tamo nema adekvatnog čuvara. Ali postavlja se pitanje, kako zaustaviti Luku? Luka igra sjajno, zato se svi u Hitu nadaju da će Batler igrati večeras, te uz takera maltretirati Dončića. Biče ovo jako intereasntan duel, a očekuje se i nastup Dinvidija.

Filadelfija Seventisiksersi

Ne igraju

Džejms Harden – Nije igrao za Filu.

Boston Seltiks 

Igraju Svi.

Viđenje utakmice

Derbi. To je jedino što najbolje može opisati ovu utakmicu. Embid ide na Horforda i Vilijamsa, te iako je u sjajnoj formi, oni će mu defanzivno definitivno praviti problem. Odlični su u odbrani Seltiksi i trenutno su prvi u tom parametru. Sa druge strane, Tejtum nikada nije prešao 26 poena protiv Filadelfije, te mi mislim oda će i večeras teško obzirom da ga čuva Tajbul, koji je neverovatan defanzivac. Zato za X faktora smatramo Brauna koji i te kako ume da odigra na visokom nivou, te uz Vajta, pojačanje, može da prelomi utakmicu u korist Seltiksa.

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju
Zajon Vilijamson – Ne igra cele sezone.
Leri Nens – 7 poena, 5.5 skokova.

Memfis Grizlis

Upitni
Dža Morant – 26.5 poena, 6 skokova, 7 asistencija.

Ne igraju
Dilion Bruks – 18.5 poena, 3 skoka, 3 asistencije.

Viđenje utakmice

Pelikansi su sinoć protiv Reptorsa pokazali koliku moć imaju. Razbili su ih. Mekkalum je definitivno ono što im je nedostajalo, te uz Ingrama i Valančiunasa večeras, mogu napraviti haos Memfisu. Valančiunas može imati problema sa Adamsom, ali ima dodatnu maotivaciju obzirom da igra protiv bivšeg tima. Sa druge strane, ukoliko ne igra Morant, sve su oči uprte u Bejna, koji jeste solidan, ali je pitanje koliko može sam da iznese protiv odličnih Pelikansa.

Milvoki Baks

Upitni
Džordž Hil
– 7 poena, 3 skoka.
Janis Adetokoumbo – 29 poena, 11 skokova, 6 asistencija.

Ne igraju
Bruk Lopez – Ne igra od starta.
Pet Konagton – 10 poena, 4.5 skokova.

Indijana Pejsers

Upitni
Malkom Brogdon – 18 poena, 5 skokova, 6 asistencija.

Ne igraju
Ti Džej Mekkonel
 – 8.4 poena, 4.8 asistencija.
Ti Džej Voren – Ne igra od početka sezone.
Majls Tarner – 13 poena, 7 skokova.
Ajzea Džekson – 5.5 poena, 3 skoka.
Kris Duarte – 13.5 poena, 4 skoka.

Viđenje utakmice

Janis je sinoć ostavio na cedilu svoju ekipu, te se i te kako osetilo to na terenu obzirom da su izgubili od Portlanda. Te verujem oda to večeras neće biti slučaj protiv Indijane, u kojoj Haliburton i Hild i te kako imaju šta za reći kao pridošlice u tim. Midlton i Holidej moraju mnogo bolje ukoliko misle bez Janisa ikoga da pobede, a sa druge strane, Haliburton se pita za sve. Dečko je postao prava zber u svojoj ruki godini i to pokazuje iz dana u dan. Biće jako interesantno ispratiti ovaj meč, pogotovo ako Janis ne bude igrao.

Minesota Timbervulvsi

SVI IGRAJU.

Šarlot Horentsi

Ne igraju
Gordan Hejvord – 16 poena, 4.5 skoka, 3.5 asistencije.
Džejlen Mekdenijels – 6.5 poena, 3.5 skoka.
Kodi Martin – 8 poena, 4 skoka, 2 asistencije.

Viđenje utakmice

Biće ovo jako interesantan meč. Minesota igra sa triom Rasel-Edvards-Tauns koji izgleda prilično dobro ove sezone, te se nalaze trenutno u plej-ofu, i to govori o tome kakav su tim zapravo. Sa druge strane, Lamelo i drugoari ne mogu da pronađu ritam, te će definitivno kako bi to krenulo na bolje, morati početi sa odbranom mnogo bolje da druguju. Uoliko je ne budu igrali, em što će ovo biti utamica na veliki broj poena, em što će vrlo verovatno izgubiti obzirom da je Minesotin trio i te kako košgeterski raspoložen.

Finiks Sans

Ne igraju
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Kameron Pejn – 10.5 poena, 3.5 asistencije.
Lendri Šamet – 7.5 poena, 2 skoka.

Los Anđeles Klipersi

Upitni
Luk Kenard – 
11.5 poena, 3.5 skoka.

Ne igraju
Pol Džordž
– 24.7 poena, 7.1 skok, 5.5 asistencija, 2 ukradene.
Kavaj Lenard – Nije igrao od početka sezone.
Džejson Preston – Nije igrao od početka sezone.
Norman Pauel – 19 poena, 3 skoka

Viđenje utakmice

Ovo bi trebala biti rutinska utakmica za Finiks, ali je ekipa Klipersa i te kako oslabljna večeras. Pol će svakako imati motiv više protiv bivšeg kluba, te uz Bukera bi ovaj meč mogao mnogo ranije da završi. Sa druge strane, Moris i Džekson su lišeni pomoći Pauela koji je polomio kost, a opet, pitanje je da li će Kenard da nastupi. S toga i mislimo da je Finiks veliki favorit večeras.