Izostanci

Izostanci, 25. februar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.02.2022 00:00
Izostanci, 25. februar
Izostanci, 25. februar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Indijana Pejsers

Upitni
Kris Duarte – 13.5 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Ti Džej Mekkonel
 – 8.4 poena, 4.8 asistencija.
Ti Džej Voren – Ne igra od početka sezone.
Majls Tarner – 13 poena, 7 skokova.

Oklahoma Siti Tander

Ne igraju
Džeremaja Robinson – 7 poena, 6 skokova.
Aron Vigins – 7.5 poena, 3.5 skoka.
Majk Muskala – 8 poena, 3 skoka.
Lu Dort – 17 poena, 4 skoka.

Viđenje utakmice

Oklahoma je sinoć imala jako težak meč protiv Finiksa u kom su izgubili. Pitanje je koliko su odmorni Gidi i Aleksander da bi mogli pružiti otpor Indijani koja je imala dosta vremena da se pripremi za ovaj duel sa njima. Gidi je sinoć zakazo, dok Aleksander definitivno ne može sam da vuče ovu ekipu. Sa druge strane, Haliburton i Badi Hild su gladni pobeda, pa verujemo da će njih dvojica večeras prednjačiti po tom pitanju, uz Brogdona bi ovo trebala biti koliko toliko sigurna pobeda.

Orlando Medžik

Upitni
Ar Džej Hempton
– 7 ponea, 3 skoka, 2 asistencije.

Ne igraju
Džonatan Ajzak – Nije igrao ove sezone.
Markel Fulc – Nije igrao ove sezone.
Mo Vagner – 7.5 poena, 2.5 skoka.

Hjuston Roketsi

Ne igraju
Džon Vol – Ne igra cele sezone.
Usman Garuba – Nebitan za rotaciju.

Viđenje utakmice

Orlando i Hjuston su dve ekipe koje su prilično loše ove godine. Sa jedne strane, Kol i Sags pokušavaju makar da imaju što bolju statistiku kao dva momka koja su tek došla u ligu, pa od njih treba očekivati da pokažu dosta na terenu, dok je Vagner tu odličan, ali pored njih dvojice je pitanje koliko može imati loptu u rukama. Sa druge strane, Grin ne može i očigledno nema kvalitet da se razvije u doličnog igrača. Previše oscilacija koje i te kako štete timu, što se da videti i po partijama, te nekim neizvesnim završnicama. Porter i Vud su jedini koji su da kažemo konstantni, ali je pitanje koliko oni mogu večeras.

Vašington Vizards

Upitni

Tomas Brajant – 8 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Bredli Bil – 
23 poena, 5 skokova, 6.5 asistencija.
Kristaps Porzingis – Nije igrao za ovaj tim.

San Antonio Spars

Upitni
Džošua Primo – 5 poena, 1.5 skok.
Romeo Lengford – 4.5 poena, 2.5 skoka.

Viđenje utakmice

Vašington je prilično loš od povrede Bila, te je pitanje koliko mogu večeras protiv sasvim oslidnih Sparsa. Kuzma jeste dobar, ali očigledno je da nije vrhunskog kvaliteta, te će večeras naspram sebe imati Keldona koji je sjajan defanzivac, ali verujemo da jedino on i može da postigne 20+ poena u svom timu, i pored toga što će biti dobro čuvan. On im je jedina nada. Sa druge strane, Mari i Purtul su odlični, odlično igraju i vode tim koliko je to moguće. Malo ih je omeo trejd Vajta, na koji se sam Mari loše reagovao, ali verujem oda će njih dvojica večeras sve uraditi da odnesu pobedu.

Šarlot Horentsi

Ne igraju
Gordan Hejvord – 16 poena, 4.5 skoka, 3.5 asistencije.
Džejlen Mekdenijels – 6.5 poena, 3.5 skoka.
Kodi Martin – 8 poena, 4 skoka, 2 asistencije.

Toronto Reptors

Upitni
Fred Vanvlit
– 21.5 poen, 4.5 skoka, 7 asistencija.

Viđenje utakmice

Večeras je poseban da, Valvlitu je rođendan. Šalu na stranu, biće ovo odličan duel. Sa jedne strane, lamelo i Bridžes igraju sasvim solidno, ali su još uvek daleko od plej-ofa, pa je pitanje da li mogu da zaustave i kako planiraju da napadnu odlične Reptorse. Sa druge strane ih čekaju Sijakam, Barns i Anunobi, te verovatno Vanvlit koji je odličan, ali je pitanje da li će nastupiti na večerašnjem meču. Po nama je blagi favorit Toronto, pre svega zbog smol-bol petorke koja razara odbranu, obzirom da apsolutno svi šutiraju.

Njujork Niks

Upitni
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.
Ar Džej Beret – 18 poena, 6 skokova, 2.5 asistencije.
Nerlans Noel – 3.5 poena, 5.5 skokova.

Majami Hit

Ne igraju
Markif Moris – Ne igra od Jokićeve vaspitne.
Viktor Oladipo – Ne igra od početka sezone.

Viđenje utakmice

Ovo bi trebao biti derbi večeri. Niksi jesu u problemima, pogotovo što nikako ne mogu da se snađu ove sezone, te kao da je nešto poremećeno u timskoj hemiji. Beret i Noel su upitni, a i te kako su važni za ovaj tim. Da li će moći Rendl uz Furnijea da izvuče pobedu večeras, to je i te kako pitanje obzirom da Majami igra sjajnu odbranu. Sa druge strane, Batler i Hiro verujemo da su kao i uvek raspoloženi, te planiraju da spuste Nikse na mali broj poena, to njima odgovara. Lauri je pokazao da polako ulazi u formu, te uz Robinsona i Adebaja oni i te kako mogu da budu ozbiljni i ukrote Nikse večeras.

Minesota Timbervulvsi

SVI IGRAJU!

Filadelfija Seventisiksersi

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Sve oči su uprte u Hardena i Embida večeras. Biće jako interesantno videti ih večeras na terenu, te koliko će Embid biti produktivan uz Hardena. Pitanje je sledeće, koliko će Heris ispaštati dolaskom Hardena, tj da li će uopšte? Sa druge strane, Minesota je sinoć dobila Memfis, pre svega na krilima Rasela i Taunsa koji su odigrali sjajno, a Edvards je i te kako zakazao sinoć. Ne znamo šta da kažemo na to ko je favorit, obzirom da Filadelfija prvi put ide sa novom zvezdom u timu, te je na papiru verovatno ona, ali Minesota ove sezone igra ozbiljnu košarku.

Finiks Sans

Ne igraju
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Kameron Pejn – 10.5 poena, 3.5 asistencije.
Kris Pol – 15 poena, 4.5 skoka, 10.5 asistencija.

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju
Zajon Vilijamson – Ne igra cele sezone.
Leri Nens – 7 poena, 5.5 skokova.

Viđenje utakmice

Ovo bi mogao biti jako interesantan duel, obzirom da su Buker i saigrači sinoć imali utakmicu portiv Oklahome. Pitanje je koliko su odmorni, pa bi to mogli da iskoriste Pelikansi. No, Buker i Ejton su svakako glavne uzdanice Finiksa, ali Ejton je usled odsustva Krisa Pola pružio dosta slabiju partiju nego inače, pa je pitanje koliko i kako će se uklopiti uz Holideja. Sa druge strane, pretpostavljamo malo uigraniji Pelikansi, koji su akvizacijom Mekaluma dobili na širini u napadu. Ingram i Mekalum su svakako ogromna pretnja za odbranu Sansa, te Valančiunas iz reketa. Biće ovo interesantan duel.

Juta Džez 

Ne igraju
Rudi Gej
– 9 poena, 4.5 skoka.

Dalas Maveriks

Upitni
Redži Bulok
– 8 poena, 4.5 skoka.
Trej Burk – 6 poena, 1.5 asistencija.

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova.
Markis Kris – Nije nastupao za Dalas.
Teo Pinson – Nebitan za rotaciju.

Viđenje utakmice

Sa jedne strane, u Juti se očekuje pobeda. Moraju da pokrenu pobednički niz i pokušaju da prestignu Finiks, koji bez Pola teško da može funkcionisati kao sa njim na parketu. Mičel i Gober su glavne uzdanice, te Bogdanović u širini napada se očekuje raflana paljba. No, svakako je Mičel onaj na koga treba obratiti pažnju. Sa druge strane, Dončić je igrao odlično pre pauze, ali je pitanje koliko i da li može protiv odlične odbrane Jute da se prilagodi i pokuša svom timu da donese eventualnu pobedu.

Los Anđeles Lejkersi

Upitni
Lebron Džejms – 29 poena, 7.7 skokova, 6.5 asistencija.

Ne igraju
Kendrik Nan – Ne igra od početka sezone.
Entoni Dejvis – 23 poena, 10 skokova.
Ejveri Bredli – 6 poena, 3 skoka.

Los Anđeles Klipersi

Ne igraju
Pol Džordž
– 24.7 poena, 7.1 skok, 5.5 asistencija, 2 ukradene.
Kavaj Lenard – Nije igrao od početka sezone.
Norman Pauel – 19 poena, 3 skoka

Viđenje utakmice

Derbi. Pakao za obe ekipe, kao i uvek. Džejms će morati sam izgleda, obzirom da Vestbruk i monk pre pauze nisu bili u zavidnoj formi, te je pitanje koliko su sada za kratko vreme mogli nešto da promene. Sa druge strane, Moris i Džekson mogu da naprave iznenađenje i odnesu eventualnu pobedu nad Lejkersima, te bi to možda i bila prekretnica za to ko će direktno u plej-of od te dve ekipe, obzriom da se grčevito bore za to, šesto mesto.