Izostanci

Izostanci, 27. februar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.02.2022 00:00
Izostanci, 27. februar
Izostanci, 27. februar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Njujork Niks

Ne igraju
Derik Rouz 
– 12 poena, 4 asistencije, 3 skoka.

Filadelfija Seventisiksersi

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Ovo bi mogao biti jako interesantan duel, obzirom da se oporavljeni Beret nalazi u jako dobroj formi. Opet, bez pomoći Rendla u poslednjoj utakmici, izgubili su što se i dalo očekivati. Izgleda da nešto ne funkcioniše na relaciji Beret-Rendl, pa je pitanje samo šta će izaći na površinu, obzirom da je Rendl pružao sjajne partije u odsustvu Bereta. Sa druge strane, Harden je imao sjajan debi, te Niksi moraju naći rešenje za njega i Embida. Opet, Embid je prodisao prvi put u karijeri kako je on rekao, te ima mnogo više mesta za napad, te je mnogo lakše da postiže poene uz Hardena.

Finiks Sans

Upitni
Aron Holidej – 6 poena, 2 skoka.

Ne igraju
Frenk Kaminski – 10.6 poena i 4.6 skoka.
Dario Šarić – Ne igra čitave sezone.
Kameron Pejn – 10.5 poena, 3.5 asistencije.
Kris Pol – 15 poena, 4.5 skoka, 10.5 asistencija.

Juta Džez 

Ne igraju
Rudi Gej
– 9 poena, 4.5 skoka.

Viđenje utakmice

Deul dve ekipe iz vrha zapada. Ali po nama definitivno favorit Juta. Zašto? Finiks je sinoć igrao protiv Pelikansa i izgubio. Nemaju pleja, to se baš vidi protiv malo ozbiljnije ekipe i predstavljaće im baš ogroman problem protiv Jute koja je kompletna. Boker jeste odličan, pogotovo u napadu, ali usled izostanka Pola, broj asistencija Finiksa je pao za ČAK 15. Što je mnogo, mnogo je. Sa druge strane, Mičel je u odličnoj formi, te uz Gobera koji će imati dosta prostora pored igrača Finiksa koji će definitivno morati da udvajaju Mičela. Opet, imaju i Bojana koji bi mogao biti X faktor na večerašnjem meču.

Indijana Pejsers

Upitni
Kris Duarte – 13.5 poena, 4 skoka.

Ne igraju

Ti Džej Mekkonel – 8.4 poena, 4.8 asistencija.
Ti Džej Voren – Ne igra od početka sezone.
Majls Tarner – 13 poena, 7 skokova.

Boston Seltiks 

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Pitanje je koliko može Indijana večeras, obzirom da su izgubili protiv daleko lošije ekipe, Oklahome. Brogdon se vratio, ali definitivno ne funkcionišu on i Haliburton. Pitanje je kako će se to odraziti na ekipu i da li će oni naći neki mir među sobom. Sa druge strane, Seltiksi igraju sjajno, nema im se šta gledati pod kožu obzirom da melju sve redom. Tejtum i Braun su našli pravu konekciju i izgledaju kao pravi tim. Uz Smarta i Vajta je to na terenu perfektno. Po nama je favorit Boston, ali nikada ne otpisujte mlade Pejserse.

Hjuston Roketsi

Upitni
Kevin Porter
– 13.5 poena, 4 skoka, 6 asistencija.

Ne igraju
Džon Vol – Ne igra cele sezone.
Usman Garuba – Nebitan za rotaciju.

Los Anđeles Klipersi

Ne igraju
Pol Džordž
– 24.7 poena, 7.1 skok, 5.5 asistencija, 2 ukradene.
Kavaj Lenard – Nije igrao od početka sezone.
Norman Pauel – 19 poena, 3 skoka

Viđenje utakmice

Roketsi igraju loše, a to je verovatno i do same urave koja želi što bolju poziciju na draftu. Večeras vrlo verovatno neće nastupiti Porter što je ogroman nedostatak ekipi Hjustona. Svakako da će Grin i Vud imati odrešene ruke u napadu, te Šruder kojeg ne znamo kako da shvatimo, obzriom da oscilira jako. Sa druge strane, Klipersi se nadaju rutinskom poslu protiv Hjustona. Džekson i Moris svakako predvode tim večeras, od njih se najviše očekuje, pa mi vidimo ogromnu prednost u njihovom iskustvu u odnosu na Roketse.

Šarlot Horentsi

Ne igraju
Gordan Hejvord – 16 poena, 4.5 skoka, 3.5 asistencije.
Džejlen Mekdenijels – 6.5 poena, 3.5 skoka.

Detroit Pistons

Upitni
Marvin Begli 
– 9.5 poena, 7 skokova.
Frenk Džekson –  11 poena, 1.5 skok.

Viđenje utakmice

Svi mislimo da je ovde Šarlot favorit, ali Detorit i te kako ume da bude iznenađenje. Lamelo i kompanija imaju solidne partije, ali i loše. Ponekad izgledaju kao grupa građana na terenu, pa je pitanje kako će večeras. Lamelo će naspram sebe imati Kaningema koji igra sasvim solidno u poslednje vreme, te treba očekivati sjajan duel. Dok Detorit neće imati kako da brani Ubrea, Bridžesa i Herela koji su se pokazali odlični.

Golden Stejt Voriors

Upitni
Klej Tompson
– 17 poena, 4 skoka, 3 asistencije.

Ne igraju
Drejmond Grin – 8 poena, 7.5 skokova, 7.5 asistencija.
Andre Iguadala – 5 poena, 4 skoka, 4 asistencije.

Dalas Maveriks

Upitni
Redži Bulok
– 8 poena, 4.5 skoka.
Trej Burk – 6 poena, 1.5 asistencija.

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova.
Markis Kris – Nije nastupao za Dalas.
Teo Pinson – Nebitan za rotaciju.

Viđenje utakmice

Voriorsi gaze sve redom. Igraju odlično na krilima Karija. Ali večeras je na drugoj starni Dončić. Svakako da se Kari i Luka neće čuvati, gledaće da čuvaju igrače koji nisu efikasni u napadu, da bi oni lakše i odmorniji bili sami u napadu. Pitanje je koliko Stef može da pogodi pored agresivne odbrane Mavsa. Uz mogućnost odsustva Kleja, Vigins bi i te kako mogao imati zapaženu ulogu. Sa druge strane, Branson mislimo da neće imati neko veče, obzirom da će imati ili Pula ili Pejtona naspram sebe, koji su kao pijavice. Biče ovo interesantan duel.

Portland Trejl Blejzers

Upitni
Džastis Vinslov
– 5.5 poena, 4 skoka.
Greg Braun – 3.5 poena, 2 skoka.

Ne igraju
Didi Louzda– Nebitan za rotaciju.
Dejmian Lilard
– 24 poena, 4 skoka, 7 asistencija.
Erik Bledso – 10 poena, 3.5 skoka, 4 asistencije.
Jusuf Nurkić – 15 poena, 11 skokova.

Denver Nagets

Ne igraju
Vlatko Čančar – 4.1 poen, 1.8 skokova.
Džamal Muri – Nije igrao ove sezone.
Majkl Porter mlađi – 9.9 poena, 6.6 skokova, 1.9 asistencija.

Viđenje utakmice

Portland oslabljen neigranjem Nurkića ima baš veliku rupu u reketu. To i te kako može biti problem za Blejzerse. Simons igra sjajno, vuče ovaj tim koliko može i odlično se adaptirao na ulogu glavnog igrača tima. Sa druge strane, Denver se nada laganoj pobedi nad njima, te mislimo da Jokić neće puno provesti na parketu, te će Kazins i Barton verovatno imati veću ulogu u napadu nego inače.

Los Anđeles Lejkersi

Upitni
Ejveri Bredli – 6 poena, 3 skoka.

Ne igraju
Kendrik Nan – Ne igra od početka sezone.
Entoni Dejvis – 23 poena, 10 skokova.

Nju Orleans Pelikans

Ne igraju
Zajon Vilijamson – Ne igra cele sezone.
Leri Nens – 7 poena, 5.5 skokova.

Viđenje utakmice

Lejkersi su definitivno u nok daunu. Pitanje je u kakvom su stanju uopšte posle onako izgubljenog meča protiv Klipersa. Lebron ne može sam, to smo svi videli. Vestbruk i Monk su zakazali, skoro kao i uvek. Sa druge strane Pelikansi igraju odlični, razbili su Finiks pre dve noći, pa verujemo da bi na krilima Ingriman i Mekaluma mogli to da urade i Lejkersima. X faktor za Pelikanse bi mogao biti Valančiunas u reketu, ali i širenjem odbrane.