Izostanci

Izostanci, 28. februar

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.02.2022 00:00
Izostanci, 28. februar
Izostanci, 28. februar

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Klivlend Kavalirs

Ne igraju
Darius Garland – 20 poena ,3 skoka, 8 asistencija.
Karis Lavert – 18 poena, 3.5 skoka, 4.5 asistencije.
Režon Rondo – 6 poena, 5 asistencija.

Minesota Timbervulvsi

SVI IGRAJU!

Viđenje utakmice

Definitivno je veliki problem za Kavse što idu na i te kako ozbiljnu ekipu Minesote bez plejmejkera. Pitanje je ko će biti prvi plej večeras za njih, ali se pominje da bi to mogao biti Gudvin. Usled izostanka sva tri organizatora igre, verujemo da će dosta ispaštati centarska linija koja verovatno neće imati adekvatne lopte večeras, pa mislimo da neće biti toliko produktivni u napadu. Okoro im je jdina nada. Sa druge strane, Vulvsi su kompletni. Rasel bi mogao imati velikih problema, obzirom da je Okoro sjajan defanzivac, pa je pitanje koliko će moći. To isto važi i za Taunsa koji naspram sebe ima Moblija i Alena. Edvards bi trebao biti neka prednost, obziro mda Markanen nije neki defanzivac.

Orlando Medžik

Ne igraju
Džonatan Ajzak – Nije igrao ove sezone.
Mo Vagner – 7.5 poena, 2.5 skoka.

Indijana Pejsers

Upitni
Lens Stivenson – 8.5 poena, 3 skoka, 3.5 asistencije.

Ne igraju
Ti Džej Mekkonel
 – 8.4 poena, 4.8 asistencija.
Ti Džej Voren – Ne igra od početka sezone.
Majls Tarner – 13 poena, 7 skokova.

Viđenje utakmice

Orlando bi mogao biti u jako interesantnom sastavu večeras, obzirom da se Hempton vratio, te da se Fulc vraća, pa ne znamo šta očekivati obziro mda su im spoljašnje pozicije i te kako pune. Ali  verujemo da pored kola i Sagsa neće imati puno prostora Fuls i Hempton, i ako je Hempton pružio korektnu partiju na prošlom meču. Sa druge strane, Indijana je sinoć na krilima Haliburtona i Brogdona slavila protiv Seltiksa i te kako neočekivano. Pitanje je koliko su umorni večeras, ali presudan bi mogao biti Briset koji igra sjajnu košarku od kako je trejdovan Sabonis.

Majami Hit

Ne igraju
Markif Moris – Ne igra od Jokićeve vaspitne.
Viktor Oladipo – Ne igra od početka sezone.
Kajl Lauri – 13.5 poena, 4.5 skoka, 8 asistencija.

Čikago Buls

Ne igraju

Patrik Vilijams – 6.6 poena, 2.2 skoka.
Lonzo Bol – 13 poena, 5.5 skokova, 5 asistencija.
Aleks Karuso – 8.5 poema, 3.9 skokova, 3.9 asistencija.

Viđenje utakmice

Utakmica večeri po nama. Batler koji će imati organizaciju napada u svojim rukama, mogao bi da ima i više šuteva. No, naspram sebe će imati Demara, pa je pitanje kako i koliko će uspeti u tom. Svkakao da će duel njih dvojice verovatno i obeležiti ovaj meč. Sa druge strane, Vučević će imati ogromnih problema da postigne poene preko Adebaja koji je sjajan defanzivac. Mi vidimo prednost u Lavinu koji bi naspram sebe verovatno trebao da ima Robinsona ili Takera. Svakako da je mnogo veći atleta od njih i da je rođeni košgeter, pa mislimo da bi to mogao da iskoristi, te tako donese eventualnu pobedu Bulsima.

Bruklin Nets

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Kevind Durent – 29.3 poena, 7.5 skokova, 6 asistencija.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.
Kajri Irving – 24 poena, 5 skokva, 5.5 asistencija.

Toronto Reptors

Upitni
Fred Vanvlit
– 21.5 poen, 4.5 skoka, 7 asistencija.

Ne igraju
Ou Dž Anunobi – 17.5 poena, 5.5 skokova.

Viđenje utakmice

Iskreno da vam kažemo, sve oči su uprte ka Dragiću koji bi trebao biti startni plej u izostanku Irvinga. On nije hteo da nastupa za Toronto, te je trejdovan i posle je otkupljen ugovor sa Sparsima, pa verujemo da bi on mogao imati večeras sjajnu rolu protiv tima koji ga nije hteo pustiti na početku, već ga je držao ”zatočenog”. Svakako da je on glavna uzdanica, te pored njega Kari i Dramond su veliki plus za Netse koji igraju odlični, te su odneli pobedu nad Baksima u gostima u prethodnom kolu. Sa druge strane, ne tako dobri Reptorsi u prethodnoj utakmici, moraće mnogo bolje Sijakam i Vanvlit ukoliko bude igrao.

Milvoki Baks

Ne igraju
Pet Konagton
 – 10 poena, 4 skoka.
Džordž Hil – 7 poena, 3 skoka, 2 asistencije.
Bruk Lopez – Nije nastupao ove sezone.

Šarlot Horentsi

Ne igraju
Gordan Hejvord – 16 poena, 4.5 skoka, 3.5 asistencije.
Džejlen Mekdenijels – 6.5 poena, 3.5 skoka.

Viđenje utakmice

Šarlot je sinoć odigrao kriminalnu partiju i izgubio od Detroita u poslednjoj sekundi. Moramo reći, za sve je kriv Lamelo koji je divljao u napadu i bio apsolutno neefikasan, uz očajne procente šuta. Pitanje je kako će večeras izgledati, pokazali su da mogu igrati sa Baksima, dobili su ih jednom, pa da vidimo da li ih je sinoćni šamar probudio. Sa druge strane, Janis i ekipa moraju da se bude nakon poraza od Bruklina, te Midlton i Holidej moraju zapeti dosta kako bi sa Šarlotom izašli na kraj i odneli eventualnu pobedu večeras.

Oklahoma Siti Tander

Ne igraju
Džeremaja Robinson – 7 poena, 6 skokova.
Aron Vigins – 7.5 poena, 3.5 skoka.
Majk Muskala – 8 poena, 3 skoka.
Lu Dort – 17 poena, 4 skoka.
Džoš Gidi – 12.5 poena, 8 skokova, 6.5 asistencija.

Sakramento Kingsi

Upitni
Rišan Holms
 – 11 poena, 7.5 skokova.

Ne igraju
Terens Dejvis
– 10.4 poena, 3.1 skok.

Viđenje utakmice

Oklahoma je jedna velika enigma od ekipe, te sa Aleksanderom stvarno mogu da učine i napave čuda kada je raspoložen i ako ga protivnici ne čuvaju kako treba. Pitanje je samo da li Kingsi imaju rešenje za njega i Tre Mena koji igra sjajno. Sa druge strane, Foks i Sabonis jesu dobri, ali se protiv Nagetsa videlo da im fali dubine u rosteru, pa je pitanje da li mogu i Oklahomi parirati koja, kao što rekosmo, ume da iznenadi.

Memfis Grizlis

Upitni
Brednon Klark
– 10.5 poena, 5.5 skokova.

Ne igraju
Dilion Bruks – 18.5 poena, 3 skoka, 3 asistencije.
Džon Končar – 4.5 poena, 4.5 skokova.

San Antonio Spars

Upitni
Džošua Primo – 5 poena, 1.5 skok.
Dag Mekdermot – 12 poena, 2.5 skoka.

Viđenje utakmice

Memfis u ovu utakmicu ulazi sa mogućim izostankom rezervnog centra, pa im to može predstavljati mali problem. Naravno, sve je u rukama Moranta koji ove szeone igra sjajno, ali će naspram sebe imati Marija koji takođe igra najbolju sezonu u karijeri. Duel Džeksona i Kledona bi mogao odvući pažnju večeeras, obzirom da su obojica pokretne četvorke. X faktor bi mogao biti Bejn ukoliko uđe u utakmicu kako treba.