Izostanci

Izostanci, 1. mart

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.03.2022 00:00
Izostanci, 1. mart
Izostanci, 1. mart

Bitno je da znate, da su situacije svakako podložne promenama dolaskom novih informacija, a mi ćemo se truditi da što agilnije ažuriramo novosti. Ako budete imali pitanja što se statistike tiče, pišite slobodno u komentarima na društvenim mrežama, pa ćemo probati da “iskopamo” šta vas zanima. Primer, koliko poena daje Durent protiv Atlante? Ili Barns protiv Bridžesa? Iskopaćemo.

Vašington Vizards

Upitni
Tomas Brajant 
– 8 poena, 4 skoka.

Ne igraju
Bredli Bil – 
23 poena, 5 skokova, 6.5 asistencija.
Kristaps Porzingis – Nije igrao za ovaj tim.

Detroit Pistons

Upitni
Marvin Begli 
– 9.5 poena, 7 skokova.
Frenk Džekson –  11 poena, 1.5 skok.

Viđenje utakmice

Dobrim delom ove dve ekipe igraju loše kroz sezonu, međutim, Vizardsi se još uvek drže kod plej-in zone. Kod njih u mnogome zavisi od Kuzme, zapravo jedino on i igra, ostali osciliraju. Pokazuje da može biti i te kako efikasan, pa će definitivno glavni zadatak Pistonsa biti zaustaviti njega. sa druge strane, Kaningem i Grent su odigrali odlično, pa verujemo da bi i večeras mogli da iznenade nekom dobrom partijom i ukradu eventualnu pobedu Pistonsima. Ali svakako, zanimljiv duel će biti između Grenta i Kuzme.

Boston Seltiks 

SVI IGRAJU!

Atlanta Hoks

Ne igraju
Džon Kolins – 17 poena, 8 skokova.
Lu Vilijams – 6.5 poena, 2 asistencije.

Viđenje utakmice

Ovo je svakako jedan od duela gde treba obratiti pažnju na određene duele. Kao na primer, Tejtum će imati težak posao protiv Hantera, kojem je svakako prioritet za večeras da zaustavi Tejtuma kako bi pokušao da omogući svojj ekipi pobedu. Sa druge strane, Jang će naspram sebe imati pijavicu u vidu Smarta, te to verujemo neće biti mladom igraču. E sada, sa obe strane imamo sjajne bekove u vidu Bogdana i Brauna koji će verovatno odlučiti ovaj meč. Sjajna je i igra u reketu, gde će Kapela i Okungvu voditi bitku sa Vilijamsom i Horfordom. Sve u svemu, sjajan meč u kome je po nama blagi favorit Boston zbog jake odbrane.

Toronto Reptors

Upitni
Fred Vanvlit
– 21.5 poen, 4.5 skoka, 7 asistencija.

Ne igraju

Ou Dž Anunobi – 17.5 poena, 5.5 skokova.

Bruklin Nets

Ne igraju
Džo Heris – 11.3 poena, 4 skoka.
Kevind Durent – 29.3 poena, 7.5 skokova, 6 asistencija.
Ben Simons – Nije igrao za Netse.

Kajri Irving – 25 poena, 5 skokova, 5 asistencija.

Viđenje utakmice

Toronto je noćas razbio Netse, sve to uz jako slabu partiju Sijakama koji posle Ol-Star pauze ne liči na sebe. Sa druge strane, nije igrao Irving, a večeras će možda nastupati, pa je pitanje kako će izgledati Netsi sa njima na parketu, verujemo mnogo bolje. Svakako da i Vanvlit nedostaje Reptorsima, te će ovaj okršaj možda i odlučiti pobednika večeras između ova dva tima.

Hjuston Roketsi

Upitni
Kevin Porter
– 13.5 poena, 4 skoka, 6 asistencija.

Ne igraju
Džon Vol – Ne igra cele sezone.
Usman Garuba – Nebitan za rotaciju.

Los Anđeles Klipersi

Ne igraju
Pol Džordž
– 24.7 poena, 7.1 skok, 5.5 asistencija, 2 ukradene.
Kavaj Lenard – Nije igrao od početka sezone.
Norman Pauel – 19 poena, 3 skoka

Viđenje utakmice

U Hjustonu, u mnogome zavisi od Vuda, to smo videli. Ukoliko njega zaustave Klipersi, mislimo da bi mogli imati lakši posao nego prethodnu utakmicu u kojoj su se mučili. Ali opet, Zubac nije neko ko može preterano da odigra dobru odbranu, pa je i to pitanje. Prethodnu utakmicu tj pobedu je doneo Džekson Klipersima, sa svojih 26 poena, pa ne vidimo razlog zašto on ne bi i večeras protiv loše odbrane Roketsa to ponovio iopet pokušao da odnese pobedu nad Klipersima.

Minesota Timbervulvsi

SVI IGRAJU!

Golden Stejt Voriors

Upitni
Klej Tompson
– 17 poena, 4 skoka, 3 asistencije.

Ne igraju
Drejmond Grin – 8 poena, 7.5 skokova, 7.5 asistencija.
Andre Iguadala – 5 poena, 4 skoka, 4 asistencije.

Viđenje utakmice

Ova utakmica može biti prava i lepa za oči ljubitelja košarke. Sa jedne strane Kari koji i te kako može imati problema sa Beverlijem koji kao pijavac kada igra protiv njega. Mnogo toga će zavisiti od Viginsa koji će imati motivacije na pretek, kao i uvek kada igra protiv svog bivšeg tima. Sa druge strane, sinoć su Vulvsi pobedili Klivlend i tako pokazali da su zaista ozbiljna ekipa, te trio Rasel-Edvards-Tauns deluje prilično ozbiljno u nameri da ove sezone igra plej-of. Treba očekivati večeras da Rasel pokaže malo više umeća, obzirom da igra protiv kluba koji ga se lako odrekao.

Los Anđeles Lejkersi

Upitni
Ejveri Bredli – 6 poena, 3 skoka.

Ne igraju
Kendrik Nan – Ne igra od početka sezone.
Entoni Dejvis – 23 poena, 10 skokova.

Dalas Maveriks

Upitni
Redži Bulok
– 8 poena, 4.5 skoka.
Trej Burk – 6 poena, 1.5 asistencija.

Ne igraju
Tim Hardvej
– 14.4 poena, 3.7 skokova.
Markis Kris – Nije nastupao za Dalas.
Teo Pinson – Nebitan za rotaciju.

Viđenje utakmice

Nemamo neki komentar na igru Lejkersa. Rano jutros su otpustili Džordana, koji realno i nije pružao adekvatne partije ove sezone, te nije ni izbliza onaj koji je nekada bio. Verovatno ide u prilog tome da nisu imali pleja, te su potpisali Di Džej Agustina do kraja sezone. Pitanje koje se postavlja, može li Lebron protiv Luke sam da odnese pobedu? Sa druge strane, Luka igra sjajno, i to se videlo protiv Voriorsa kada je svoju ekipu predvodio u povratku od minusa sa čak 21 poenom. Verujemo da to nije nimalo lako, pa je pitanje da li može večeras da ukroti Lejkerse koji su u nokdaunu.